עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המחשב לא מזהה את חיבור ה - USB כ - USB 2

Featured Replies

פורסם

שלום לכם  ::)

רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור  USB רגיל  :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2.

אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין,  ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם.

המפרט של המחשב :

Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד

Intel® RockLake D865PERL לוח אם

ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition

אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מוצא שם  :-\ )

ירדתי למטה, הגעתי לדגם של הלוח אם שלי ( Intel® RockLake D865PERL ), לדרייברים המתאימים למערכת ההפעלה שלי, אבל אין שם את הדרייבר ל - USB 2, במערכות הפעלה אחרות שנמצאות שם ( Windows 95 / 98 ) הדרייבר כן נמצא, אבל הוא לא מתאים לי, בגלל שלי יש XP.

מה לעשות ?!  ???

נ.ב.

איך אני מעדכן את ה - Bios שלי ?

תודה רבה מראש אנשים  ;D

Liran

פורסם

בשביל שתהיה תמיכה בXP בUSB2 אתה צריך SP1.

פורסם
  • מחבר

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&DisplayLang=he את זה ( Internet Explorer 6 Service Pack 1 ) ?

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d64ea65b-9519-4061-9b3a-32af1a9bf888&displaylang=he או את זה ( Project 2002 Service Pack 1 ) ?

איזה מהם להוריד ולהתקין ? ??? את הראשון ( Internet Explorer 6 Service Pack 1 ) או השני ( Project 2002 Service Pack 1 ) ?

פורסם

לא זה ולא זה :-\

לך להתחל>> WINDOWS UPDATE ויהיה לך שם להתקין את SP1 (אלא אם כבר התנת אותו).

אם הוינדוס שלך אינו חוקי, תהיה לך בעיה קטנה :P

פורסם

תעשה לחצן ימני על המחשב שלי, Properties, אם כתוב לך Service Pack 1 מתחת לאיפה שכתוב ווינדוס סימן שאתה כבר עם זה.

רק שתדע - אם יש לך מערכת הפעלה לא חוקית ותתקין סרביס פאק זה יעשה לך בעיות, אלא אם כן תשתמש באמצעים אחרים שאסור לפרט עליהם כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכםם :D

אני יתקין את ה - Service Pack 1 ונראה מה יהיה, יש לי Windows חוקי ככה שאין ממה לפחד ;) הוא לא יעשה בעיות, אני מקווה :-\

אני ינסה ויחזור אליכם עם תשובה, תודה רבה בינתיים על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.