פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אמ...אני בהתחלה ששמעתי על x-bOx התלהבתי כל כך. וישר אמרתי מזה סוני2?אבל אחרי ששמעתי את כל הפרטים וגם את כל הפרטים של הסוני התשכנעתי שסוני2יותר שווה יותר זול ומבצע ביצועים אותו דבר כמו x-bOx ואפילו יותר טובים.לסוני2 יש הרבה יותר משחקים מל-x-bOx אני יודע שזה רק עכשיו עוד מעט יהיה גם ל-x-bOxמלא משחקים אבל דעתי היא סוני2 שווה יותר.אם מישהו פה יעשה השוואה בן סוני2 לבין x-bOx אני ממש ישמח שיבדיל בינהם כמו טבלהשל X ו- V עם מחירים והכל זה ממש יעזור פה להמון אנשים.היום הכי משתלם לקנות סוני2 במכרזים באינטרנט ככה אני שמעתי אין לי כרגע סוני2 אבל אנירוצה אולי שנה הבא בס"ד לקנות!
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים טעות גדולה !PS2 זה מכונה בשקל ! XboX יותר טוב מכל בחינה (ההבדל הגרפי הוא עצום) רק שי לנו בעיה קטנה XBOX הוא הרבה פחות פופולרי ולכן אין לו מגוון משחקים כמו ה - PS2 ושלא לדבר על זה שלא מוכרים אותו בארץ...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים יכול להיות שאתה צודק אני רק שמעתי את שתי הצדדים וקבעתי אולי אתהחקרת לעומק יותר את הנושא והגעת למסקנה.אם תעשה סיקור על שתי הקונסולות האלה עם מחירים ביצועים גרפיקה הכלאני ממש ישמח לראות ואולי עוד ישנה את דעתי...וX-BOX בטח יגיע לארץ שנה הבאה..
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לגבי מחיר בחו"ל אין הבדל גדול (אני לא יודע במיספרים מדוייקים בל אני אבדוק) בארץ...קנה מחשב חדש...ןזה זה PS2 מפגר מבחינה טכנולוגית (אין לו FSAA דרך חומרה ! לדרימקאסט יש את זה !) זו עובדה הוא מצליח רק בגלל השם שעשה קודמו וזה שהיפנים קונים רק "כזה" (גיים קיוב יצא מאוחר יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.