עבור לתוכן

קבלו שתי תמונות מהמשחק Fifa 2002 World Cup !!

Featured Replies

פורסם

והמשחק באמת ענק , אבל הוא מאוד קצר , כי כמה פעמים אפשר לקחת את הגביע , זה יתחיל לשעמם ::)

זה כל הקטע, שהמשחק הזה מ ש ע מ ם ! ! !

כמה פעמים אותו ילד נכה יכול לחכות לחופשת סוכות בה בד"כ כותרי הפיפא משתחררים לאוויר העולם רישמית ואז לרוץ לחנות עם אבאל'ה שיקנה לו, או שהילד נכה עם צורב שהוריד את המשחק וצרב אותו או השיג מחבר... השתכללתם מעט.

שנה, שנתיים רצוף זה נחמד, חוץ משחקנים שעברו לקבוצות אחרות ושיפור המנוע הגרפי (למרות שעדיין 98 הוא החתיך ביותר לדעתי...), אין שום דבר!

• תגובות 32
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אח שלי אתה ממש צודק!

FIFA SUCK!!!!

המשחק הזה חלש ביותר אין לי בעיה לשחק בו אבל זה ממש דפוק ובלי כל חידוש ב3 שנים האחרונות!

כל שנה עושים את הפרצוף של השחקן יותר יפה וזהו!

למי אכפת מהפרצופים של השחקים

לך תראה משחק כמו

Dungeon siege!!!!!!!!!!!!!!!

זה משחק תותח רואים שאין לך חוש למשחקים או שאתה ילד בן 13 שמתלהב עדיין ממשחקים גרועים שכאלה!

פורסם

תנסו לראות את ריבאלדו

גם שמה יש לו מן פרצוץ מעוך כזה ;)

פורסם

אוייי נוו, עכשיו כל הילדים יתחילו להגיד שעל הטיטניום החדש שלהם הפרצוף שלו נראה מצויין ועל הרדיאון 8500 נראה על הפנים...

רק זה חסר לי.

פורסם

טוב...

אז יש לי את המשחק ויש לי geforce 2 pro ואני משחק על הרזולוציה המקסימלית.

זה כמו פיפא 2002 רק עם קצת שיפורים גרפיים...

לדעתי מפיפא 2000 אין שינויים רציניים במשחק...

ופיפא 98 זאת הגירסה הכי יפה שיצאה לפיפא עד היום :o

את 2002 הורדתי שיחקתי שבועיים קצת ומחקתי, את וורלד קאפ הורדתי רק בשביל לשחק קצת במולטי פלייר ובטורונירים שבטוח יתקיימו עוד מעט.

פורסם

והמשחק באמת ענק , אבל הוא מאוד קצר , כי כמה פעמים אפשר לקחת את הגביע , זה יתחיל לשעמם ::)

זה כל הקטע, שהמשחק הזה מ ש ע מ ם ! ! !

כמה פעמים אותו ילד נכה יכול לחכות לחופשת סוכות בה בד"כ כותרי הפיפא משתחררים לאוויר העולם רישמית ואז לרוץ לחנות עם אבאל'ה שיקנה לו, או שהילד נכה עם צורב שהוריד את המשחק וצרב אותו או השיג מחבר... השתכללתם מעט.

שנה, שנתיים רצוף זה נחמד, חוץ משחקנים שעברו לקבוצות אחרות ושיפור המנוע הגרפי (למרות שעדיין 98 הוא החתיך ביותר לדעתי...), אין שום דבר!

ממש אתה טועה! ומה ההבדל בין UNREAL לכל גרסאותיו וכל שאר משחקי לוחמה\אסטרטגיה ? הכל אותו חרא ולא לדבר על NEED FOR SPEED מה השינוי ? המכוניות ? הגראפיקה ? נו גם פה אותו דבר רק שכדורגל זה דבר שאפשר פחות לשפר מבחינה גראפית ואני בתור אחד שהפיפא הראשון שלו זה 2000 יכול להגיד שזה בהחלט משחק איכותי למי שרק מתחיל עכשיו ואל תגידו שאין שיפור גראפי ב WORLD CUP הכל הכל שם נראה ממש מציאותי והמשחק עצמו והרמה ממש טובים אני לא חושב שזה משחק נחות בכלל לא והוא גם לא כזה קל כמה אפשר לשחק ברובים וחיילים? מה רע בלעשות קצת ספורט ? ;D
פורסם

עזוב אח מ"ראשון ואין שניה לה..."

וויכוח מיותר.

פורסם

פשוט אך איכותי :smoke:

פורסם

בטח שיש שינויים נוספים בין כל הגרסאות החדשות של הפיפא וה WORLD CUP

עדכנו את הקבוצות של השחקנים 8)

פורסם

זה משחק יפה והכל, וגם ברור שזה משחק מהסוג של המשחקים שאחרי כמה ימים של חרישות זה משעמם וזורקים למגירה לשאר הדיסקים, אבל סה"כ משחק יפה לאללה.. ממש השקיעו בפנים הפעם.. וכנראה רק בזה, כי עדיין יש כל מיני באגים ודברים קטנים מעצבנים ששמתי לב אליהם.

אבל סה"כ, זה לא שאתה קונה את המשחק או משהו ;)

פורסם

מה שיפה המשחק הוא הריאליסטיות!!!

למשל הבעיטות חזקות יותר

הולכות יותר מדוייק

וזה לא כמו שמשחקים האחרים שתמיד השוער מגיע לזה.

גם הפנים נורא דומים

גם הרמות הרבה יותר קשות!

גם יותר אתגר!

גם יותר הנאה!

לפחות EA SPORTS עשו עבודה טובה....

גם אם זה משעמם אחרי כמה ימים

פורסם

חבל שמניאקים לא השקיעו בדל פירו בכלל

יצא מכוער

אני כזה משחק עם ספרד, רואה את ראול, איזה פנים דומות וזה..

ואז עולה לי בראש בוא נראה את דל פיירו

בסוף ביאס..

אבל אינזאגי!! גם דומה נורא

:)

קיצר כולם דומים.. לא נפרט..

ובאמת נחמד שהדיוק יותר טוב

שבועטים על עוצמה הכי חזקה זה רק טיפה מעל המשקוף לרוב ולא בשמיים כמו ב2002.

פורסם

תעלו עוד תמונות חדשות במקום הקודמות טוב ?

פורסם

רק פרינט סקרין וזהו?

100% זה יעשה לי תמונה מהמשחק?

או שצריך משהו אחר

פורסם

טוב נמאס לי

לא הצלחתי לשים בתמונות אז הנה זיפ וזהו!

תמונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים