עבור לתוכן

תמונות של Thermaltake Highest Xaser שלי

Featured Replies

פורסם

תפסיקו לחלום על מארזים ותתחילו לבנות אותם!!

אני יודע שאני התחלתי...חחח אבל לא מגלים ;)

פורסם
  • מחבר

באמת מארז יפה

pic1.jpg

פורסם

דווקא התמונה הראשונה לא מחמיאה לו (:

בCLOSER LOOK רואים אותו מקרוב:

http://www.3dxtreme.net/index.php?id=aerocooljetmasterjr2

בהחלט נראה מארז מושקע ומיוחד

גרילים פתוחים מאוד לזרימת אוויר מירבית, גג מעוצב, פרונט מעוצב שלא חוסם את המאורר הקדמי (:

אבל קשה לי להאמין שיגיע לארץ (כמו רוב המוצרים של אירו קול :()

פורסם

עקרונית גם אני מעדיף מארזים שנראים יחסית פשוטים אבל שהיו איכותיים, כמו המארז שהזכיר הבן אדם מעלי (מחברת קולרמאסטר)

אבל...... יש גם מארזים "מפחידים" שהם מהממים, קחו דוגמא ל"סתם" מארז מוזר.. לא משהו מיוחד.. אפילו בחלון לא השקיעו סתם עשו ריבוע

הוא באמת מוזר והכל אבל בוא נגיד שלא הייתי מתנגד לאחד כזה (: באמת נראה טוב ולפי דעתי אמור להיות גם איכותי עם זרימת אוויר טובה

http://www.3dxtreme.net/index.php?id=aerocooljetmasterjr1

תגיד לי רק משהו קטן...... אתה יכול להשוות פיאט פונטו ...... למרצדס ???

איך אתה יכול להשוות מארז מפלסטיק שנראה כאילו הוא הולך להשבר מהפלש של הצלם .... למארז של TT שכל חברה בעולם מנסה להעתיק ???

סדרה V1000III של TT זה אחד המארזים הטובים ביותר שיש וכמובן הרציניים ביותר .... הוא כולו ממתכת והוא גם נראה כמו המרצדס של המארזים .

כמו כן אין מארז אפקטיבי יותר והוא ממש נוח לשימוש והרכבה .

מומלץ בחום ... :)

פורסם

מרצדס מטויזראס... על שלט (חוטי..)

הוא רק נראה טוב (וגם זה לדעתי לא כל כך), מנסים להעתיק את העיצוב שלהם כי הם היו בין הראשונים שיצאו עם עיצוב מיוחד

הבניה שלו לא טובה, במיוחד לא של הדגמים הראשונים, זרימת אוויר מזעזעת

זה שהוא קשיח לא נותן לו שום יתרון, אני יכול להביא לך מארז ATX TOWER שהיה לי בסלרון 333 (לפני שנים רבות) שהוא קשיח מאוד, סו פא*ינג וואט, כל מארז ג'נרי עדיף עליו, בניה מחורבנת

היתרון היחידי של ה V1000III זה התחכום, עם כל ה"פיצ'רים" שלו... בגרוש לא ממליץ עליו היום, ולא רק בגלל הכסף

אם כבר אתם נדבקים למארזי TT קחו את הדגמים החדשים

עריכה: וכדרך אגב לא השוותי את המארז מהלינק אליו, כל מה שהלינק בא להראות זה שיש חברות שלוקחות את המראה הביזארי צעד אחד קדימה ועושות משהו מיוחד ולא נתקעות 3 שנים עם אותו עיצוב שיצא מכל החורים (:

מבחינת איכות אני לא יודע כמה האירוקול טוב, מה שבטוח יהיה לו קשה מאוד להתחרות עם החוסר זרימה של TT...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים