פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים כאשר אני מנסה להעלות את msconfig אז הוא טוען לשנייה ואז כלום הדבר קורה גם עם regedit וגם תוכנות נוספות
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים יש לי אותה בעייה על מחשב של אח שלי, עם XP. חשבתי שזה אולי איזה Malware שביטל את זה כדי שאי אפשר יהיה להוריד אותו מהStartup. (חכם, לא?)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים תסתכל על תגובתי ב:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76358.0#msg660160
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים ברור ,במצב בטוח לא עולים הדברים הרגילים אלא רק מה שצריך כדי שהוינדוס יעלה מהתראד האחר שהיה לך בעיית ספיוור:אלה רוב הסיכויים טרויאנים/תולעות:O4 - HKLM\..\Run: [RDLL] RunDll16.exe4 - HKLM\..\Run: [system32] C:\WINDOWS\system.exeO4 - HKLM\..\Run: [WinTime] C:\WINDOWS\system32\wintime.exeO4 - HKLM\..\Run: [WindUpdates] C:\Program Files\WindUpdates\WinUpdt.exeO4 - HKLM\..\Run: [cwjdqehamco] C:\WINDOWS\System32\rlazaa.exeO4 - HKLM\..\Run: [EKZOMMVH] c:\windows\system32\ekzommvh.exe /installO4 - HKCU\..\Run: [drvsys.exe] C:\WINDOWS\System32\drvsys.exeO4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXEכנס ל start>>run>>msconfig>>startupתוריד תסימונים שלהם,תפעיל מחדש ותמחק אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.