עבור לתוכן

הדיגיטלית שלי! Rev 2 ! נפתח מחדש!

Featured Replies

פורסם

מפחיד. מה הנמלים האלו מסוגלות לעשות לצלם תמים כמוך? אגב, תמונה מדהימה, אומנם הייתי חותך קצת מימין.

• תגובות 920
  • צפיות 84.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך המקרו שלי?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחלה מאקרו, Uber Scorpion.

הנה שלי:

פורסם

טיסה לניו יורק ;D

ד"א, קניתי פה גם A75 :P

פורסם

הנה כמה מקרו משלי שלצערי איבדו קצת פרטים ואיכות בקיווץ מגודל מלא ל800*600...

פורסם

עוד קצת מקרו

פורסם

.

פורסם

עוד תמונה...

the_black_bird.jpg

פורסם

עקרבון (וחביו המעתיקים ;) ) :

יפה , עברת את שלב הטירונות , הגיע הזמן שתתחיל לעבוד עם "איזון לבן ידני" (ולכל מי שחושב שאם יש את זה במצלמות פשוטות זאת לא אופצייה ידנית - אז כל שינוי שהוא לא לחיצה על אוטומט נקרא אופצייה ידנית וצריך להפעיל את השכל לאחר נסיון כדי לדעת איך לעבוד איתו ומתי).

שים לב שהאטמוספרה שלך היא מאוד אדומה כתומה , נראית כאילו צילמת את התמונות על מאדים (תמיד ידענו שאתה חייזר - עכשיו יש הוכחה ;) ).

האדמומיות נובעת מתנאי התאורה של המנורה בחדר , ולרוב המצלמות הדיגיטליות קשה מאוד לעלות על זה . הכנס לתפריט שינוי האיזון לבן והעבר את המצב לאחד ממצבי המנורות המוכנים מראש - השינוי יתבצע בזמן אמת על המסך ותוכל לראות איזה מוד הכי מתאים לצילום אותו אתה מבצע. אם עדיין לא תהיה מרוצה תוכל לעשות מדידת לבן ידנית (יש לך קאנון נכון) , שאת זה תקרא כבר בחוברת איך לעשות כי אני עוד מעט זז..

צ'או..

פורסם

אכן קאנון, והתאורה בחדר זה ספוטים.

אני דווקא חושב שהגוון האדמדם מעניק המון "חיים" לתמונה, אבל אנסה לעבוד גם עם איזון לובן ידני.

פורסם

תמונות מגני יהושוע שצילמתי :)

תמונות נוספות ניתן לראות כאן:

קישור 1

קישור 2

panning_03.jpg

lake_02.jpg

lake_tree.jpg

boathouse.jpg

lake_04.jpg

פורסם

וואי CHEVY אני לא יודע אי אתה מגיע לתמונות באיכות כזו...עם איזו מצלמה אתה מצלם? כמה זמן אתה מתעסק עם צילום?

נ.ב-היום הגיעה אליי ה-CANON A80 עם כרטיס זיכרון 128MB. המצלמה הראשונה שלי!

פורסם

מצלמה: Canon S50

ניסיון: לימוד עצמי זה שנה וחצי בלבד :o , אני פשוט מאד אוהב לצלם, כמעט כל יום אני מצלם משהו... לוקח את המצלמה לכמעט כל מקום וטיולים כמובן. אם אין את הרצון ללמוד ולהתקדם חבל לבזבז את הזמן. אחרי הכל הניסיון עושה את ההבדל לא המצלמה. ממליץ לכולם לגלוש באינטרנט, לראות תמונות לקבל רעיונות לביצוע ולבצע וכמובן יצירתיות אישית חשובה מאד.

נ.ב. - תתחדש! ותמונות תפרסם כאן :)

פורסם

טוב, אני אלך ללמוד קצת על המצלמה עצמה, אצלם קצת ואבוא להציג את התמונות ולקבל טיפים...

פורסם

מקרו אחד מהמפגש (ניתן לראות גם תמונת לילה מדהימה שצילמתי את עזריאלי בת'רד חווית על המפגש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים