פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר זה לא משנה אם עשיתי קיצור דרך חדש או אם עליתי דרך speed.exe זה עדיין ממשיך?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לא תבין נכון שאתה לוחץ למשל הרבה זמן SHIFT קופץ חלוןאז תיכנס לOPTIONS של החלון ושם תוריד את הV לSHORTCUTSלא לKEYZ עצמם (גם להם תעשה)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לא תבין נכון שאתה לוחץ למשל הרבה זמן SHIFT קופץ חלון אז תיכנס לOPTIONS של החלון ושם תוריד את הV לSHORTCUTS לא לKEYZ עצמם (גם להם תעשה) תיקון קטן, לא הרבה זמן אלא הרבה פעמים (לפי מה שרשום בחלון 5 פעמים)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר עליתי על הבעיה:משום מה שאני שם את texture prefrence על performance אז זה הורס חלק מהמשחקים(בNFSU טקסטורות גרועות ומקשים דביקים, בדום3 זה עשה לי טקסט לא קריא בתפריט או בPDA...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.