פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים נראה לי זיוף.... שום קבוצה עדיין לא הוציאה את זה.כנראה (אני מקווה מאוד שזה כך) שמישהו שקנה את המשחק הוציא את לרשת כבר.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר אני לא יודע עם מותר על פי חוקי הפורום לשלוח לינק אבל במקרה של הדום_3 אולי נחרוג מהכלל:*צונזר* - אולי לא?כמובן עי התוכנה: BitTorrent
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים [ltr]its beta or something like that. Doom 3 is not out yet.btw - whats this? this release has no group... i wouldnt be surprised if its not more than a beta release.[/ltr]
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר בדיוק SXS הקדמת אותי בשניה ;D"משחק הפעולה המבטיח צפוי להגיע לחנויות ארצות הברית רק ביום שלישי הקרוב. עם זאת, שחקנים שהזמינו את המשחק בהזמנה מוקדמת ומספר חנויות, כבר קיבלו עותקים מוקדמים של המשחק."
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים [ltr]sxs: so what are you saying? that someone made a release of its own? lol ;D[/ltr]
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר למה לריב חברים זה קיים נקודה. לא רוצה אל תוריד :'( חכה עוד כמה ימים ותעבוד כך:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים 1.אסור פה ווארז1551 .2 מגה בשביל המשחק הזה נראה לי קצת מידי3.שום קבוצה לא הפיצה את זה עדיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.