פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים משום מה אחרי ששימנתי את המאורר הכולל קטודה של החברה Sunbeamוחיברתי אותו ללוח אם במקום לחיבור מולקס שהיה מחובר עד עכשיופשוט אחרי 3 דקות של עבודה הקטודה פשוט נשרפהכתוצאה ממה זה יכול לקרות?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אני לא יודע בוודעות.. אבל אני כן יודע שמולקס מספק יותר מתח מאשר לוח אםיכול להיות ויש לזה יד בדבר
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים הקטודה נשרפה בטוח .? , תחבר לחיבור מנולוקס כמו שהיה קודם ותבדוק , חיבור הלוח מספק מתח יותר נמוך מאשר המולוקס ולא יכול להיות שהקטודה תשרף ממתח נמוך .
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים החוטים המתחברים לקטודה מאוד רגישים. יכול להיות שבזמן ששימנת את המאוורר שיחררת קצת את אחד הכבלים, ותוך כדי עבודה של המאוורר הוא פשוט התנתק מהקטודה.לי זה קרה ככה, גם עם המאוורר עם הקטודה של סאן-בים.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אז היא באמת נשרפה..של איזה חברה הקתודה?כמה זמן יש לך את הקתודה? אם פחות מחצי שנה תפנה לחברה של הקתודה...נראה לי אבל רק נראה לי שזה מה שאקליפס גם אומר....(אקליפס-תקן אותי אם אני טועה)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר מאורר עם הקטודה שבנויה עליווקניתי קטודות UV חדשות שמאירות את הכבלים שרגישים ל UVאני צריך יותר דברים שרגישים ל UVאחרת היה יותר כדאי את הקטודה הרגילה
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים איך לאזעזל חיברת את הקטודה ללוח אםהמאורר מתחבר ב3 פיניםוהקטודה מתחברת לבקר והבקר למולקס...אתה בטוח שאתה מדבר על מאורר עם קטודה ?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר זהו המוצר המדוברעכשיו ישנו חיבור של המאורר שלא קשור למתאם או לקטודה עצמהבעל 3 פינים שמתחבר ללוח אםאח"כ ישנו עוד חיבור שמתחבר למתאם ומהמתאם למספק ולחיבור מולקסיש מבין?לכן אני לא מבין איך הקטודה נשרפה שהיא בכלל לא קשורה
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים תקרא את ההודעה שלי חביבי אתה קצת בעננים, יש לי את המאורר הזההחיבור 3 פינים ללוח אם הוא למאורר בלבדעם פירוק ה4 ברגים אתה יכול לראות שהמאורר והקטודה אלה שני חלקים שונים ונפרדים לגמרי שסתם נמכרים באותה קופסאאם אתה מחבר את ה3 פינים ללוח או לספק זה אמור להשפיע אך ורק על המאוררהקטודה מקבלת AC מהבקר, הבקר מקבל DC מהספק, אם הקטודה נשרפה הבעיה היתה בא, או בבקר, או בחשמל שקיבלה מהמולקסאם קנית קטודת UV חיברת אותה לבקר הישן או שקנית בקר חדש?אם אתה מנתק חוט אחד חצי קטודה אמורה לעבוד, קשה לי להאמין ששני החוטים התפרקו באותו זמן....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.