עבור לתוכן

עזרה לגבי חיבור רשת ביתית של 2WIRE

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

לאחרונה רכשתי מודם נתב+ PC PORT של חברת 2WIRE בחיבור USB...דרך בזק

הכוונה היא לחבר שני מחשבים ברשת על מנת שנוכל לגלוש בשניהם במקביל...החיבור הוא דרך הגב טלפון של הבית...

אחרי שהצלחתי לחבר את המחשב הראשון למודם נתב..והאינטרנט שבו פועל בסדר..לא הצלחתי לחבר את המחשב השני

אליו..כאילו חיברתי אותו בדיוק כמו שכתוב נוריות POWER ו NETWORK דולקות ועל המחשב שלי (הראשי)אני רואה את שם המחשב השני...

אבל המחשב השני לא מתחבר לי לאינטרנט רציתי לשאול איזה הגדרות אני צריך להכניס בשביל להגדיר לו להשתמש באינטרנט של המחשב הראשי..

ממש מהתחלה לאחר שהתכנתי את הPC PORT ואת הדרייברים שלו....

תודה לכל מי שיכול לעזור לי..פשוט בזק רוצים תשלום נוסף עבור תמיכה טכנית אז אולי תוכלו לעזור לי פה..

פורסם

אני לא מכיר את הנתב הזה ספציפית, אבל מה שכן בטוח: אתה לא צריך להגדיר את המחשב השני להשתמש באינטרנט של המחשב הראשון (זה אומר שאתה גם לא צריך להגדיר מחשב כלשהו "לשתף" אינטרנט). הרי יש לך נתב, כל העיקרון הוא שיהיה אינטרנט בשני המחשבים בלי תלות אחד בשני. אתה צריך להגדיר במחשב השני "להשתמש באינטרנט" של הנתב.

האם כבר הגדרת חייגן על הנתב?

האם אתה יודע מה כתובת ה-IP של הנתב?

פורסם
  • מחבר

זה הגיוני מה שאתה אומר שלא צריך להגדיר את המחשב השני..להשתמש באינטרנט של המחשב הראשון..

אבל איך אני מגדיר את המחשב השני להשתמש בנט של הנתב??

התקנתי את התוכנה ואת הדרייבר שקיבלתי..זה הכל הכל אחרי זה איזה סוג התחברות אני אמור להגידר באקספלורר..?של NETWORK או DIAL UP

הוא עובד בווינדווס 2000...אתה יודע אולי איך עושים זאת?

אני לא מבין מה זה הגדרתי חייגן על הנתב. מה שכן התקנתי זה את התוכנה שקיבלתי שברגע שנאי פותח תמחשב ישירות אני מחובר לאינטרנט ללא שום

התחברות..

יש לי מסך ובו אופציות והסתכלות על הנתב כמו FIREWALL וכדומה...

את הכתובת IP של הנתב אני לא יודע..אני יכול לנסות לבדוק למה זה יעזור לי?

תודה

פורסם

טוב, אני רואה שהנתב שלך ממש שונה ממה שחשבתי. יש לו תוכנות להתקנה וכו'... לא יודע למה צריך אותן או מה בדיוק הולך שם.

נסה פשוט לקרוא בחוברת ההוראות שוודאי קיבלת איתו איך להגדיר אותו. נסה אולי לחפש מדריך ברשת לנתב הזה. או שפשוט חכה שמישהו שמכיר את הנתב יעזור לך פה.

פורסם

יש לי את אותו נתב בדיוק

אחלה דבר P=

אני לא זוכר בדיוק את הIP שלו אבל תבדוק בחוברת כתוב שם

תפעיל אקספלורר במחשב הראשי

תכתוב לו תIP של הנתב ואתה תגיע למאפיינים שלו והכל

אתה תצתרך להגדיר שם משהו ששחכתי =\ (לא עשיתי את זה כבר איזה שנתיים.. פשוט עושים פעם אחת וזהו) [או שזה בעצם החיגן, אני לא סגור]

בטוח כתוב בחוברת (אני אישית לא השתמשתי בדיסק)

המחשב, בתקווה שיש לך XP או 2000

תשים שהכל יהיה על אוטומטי (הכוונה במאפינים של כל החיבורי רשת שיש לך בnetwork)

ואותו דבר בדיוק גם במחשב השני שאתה רוצה לחבר

זהו פחות או יותר

אחרי זה אתה פשוט מפעיל תמחשב לא צריך חיגן לא צריך כלום

יש לך IP קבוע, פיירוואל hardware, נתב, חיבור 24/7 גם שהמחשבים מכובים

פורסם
  • מחבר

אחי אולי תוכל לעזור לי

כל פעם שאני נכנס לאתרים אני לא יכול לעלות דפים מסוימים

כאשר כתוב לי POP UP WINDOW BLOCKED

עכשיו הלכתי להגדרות הפיירול אני מסמן שם הכל על V (לאפשר הכל)

אז מה שקורה אני יכול פתאום להיכנס למשוה אחד לאחר מכן זה חוסר שוב פעם ממש לאחר פתיחה אחת...

אולי יש לך את ההגדרות שלו או אתה יודע מה לעשות..תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים