פורסם 2004 ביולי 3121 שנים שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים : כרגע 92,513 users online אבל אם אני מתנתק מקאזה ומתחבר עוד פעם אז רשום אחרת לפעמים קצת פחות ,לפעמים קצת יותר וזה לא היה תמיד ככה,ולא החלפתי קאזה תשתמש ב winmx במקום, תוכנה מעולה www.winmx.com
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תגובה קצת יותר עניינית: תוריד את קובץ עידכון השרתים.אני כבר יערוך ויפרסם אותו.נ.ב - אצלי יש כמה מליונים.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר OK נחכה לשרתים. אף פעם לא ידעתי שיש שרתים בKAZAA לרון, גם אצלי יש לפעמים 2,000,000, אבל זה יורד שוב ל 90,000 :-\
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים כשאני מחפש משהו בקאזה זה בעיקר להורדת קליפים חדשים של sum41...תמיד יש את מה שאני מחפש...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים זה P2P בין אנשים , אבל צריך את קובץ עדכון שרתים , כדי לעדכן את שרת הקאזה.הוראות הפעלה:חשוב מאוד שתסגרו קודם כל את הקאזה שלכם ורק לאחר מכן תפעילו את הקובץ!נ.ב: זה קובץ של ערכי רישום(רג'סטרי) שלאחר שלוחצים עליו , הוא מעדכן את שרתי הקאזה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הרבה יותר טוב,אבל אתה צריך קצת לשפץ תהוראות הפעלהלחצתי ואישרתי (מתי שהקאזה לייט סגור),ואז הרצתי קאזה לייט וזה עדיין היה אותו דבררק אחרי שנכנסתי לregedit ומחקתי HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kazaa\ConnectionInfoועוד פעם אישרתי תקובץ זה הסתדר
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים סגור תקאזהכנס ל start>>run>>regeditכנס ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kazaa\מחק תתיקיה ConnectionInfoתאשר עוד פעם sababanetinfo1.reg
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר סגור תקאזה כנס ל start>>run>>regedit כנס ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kazaa\ מחק תתיקיה ConnectionInfo תאשר עוד פעם sababanetinfo1.reg OK בינתיים 2,000,000~ נקווה שישאר
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים ;Dלא הייתי מהמר שישאר,מסתבר שאפילו אם מוחקים משם תרשימת שרתים ומאשרים sababanetinfo1.regאחרי שמריצים קאזה לייט איזה 4-5 פעמים היא משנה אותם וזה חוזר למשו בסביבות ה90000כנראה הפתרון הוא לעבור לסבבה לייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.