עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ לי על משחק תפקידים טוב?

Featured Replies

פורסם

משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights

פורסם

ניסית את חבילת ההרחבה של דיאבלו 2?

שם החבילה: Diablo 2 Lord Of Destruction Expansion Set

בחבילה זאת מתווספות למשחק שתי דמויות חדשות - Droid ו - Assasian.

בנוסף לכך נוסף שלב חדש(שלב חמישי)

יש נשקים מיוחדים שנוספו ועוד.

אני ממליץ בחום על התוספת הזאת!

פורסם

planescape torment

arcanum

fallout

baldurs gate

wizardry 8

פורסם

Scared

Sacrifise

Spellforce

Savage  (משחק און ליין)

וכולם באות S

:P

פורסם

Planescpae: Torment

Fallout

Baldur's Gate

אלו הם שלושת משחקי התפקידים הגדולים ביותר בכל-הזמנים, לפי הסדר.

אם אתה אזרח שומר-חוק נסה למצוא אותם במחיר מוזל בחנויות שכוחות-אל שלא יודעות אילו אוצרות הם מוכרים בזול,

בFreak כל אחד מהמשחקים הישנים למדי יעלה לך כמו משחק חדש, אבל הם שווים כל אגורה, יצירות-מופת.

System Shock 2

בן-כלאיים של משחק יריות מגוף ראשון ומשחק תפקידים, נחשב לאחד מהמשחקים המפחידים ביותר בכל-הזמנים, זמין להורדה חינמית, חוקית, דרך www.the-underdogs.org (יתכן שהכתובת אינה מדויקת, חפש דרך גוגל את האתר)

Deus Ex

עוד בן-כלאיים, נחשב לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בכל-הזמנים, שני רק לHalf Life. עלילה מדהימה, ממשק נוח, אפשרויות פיתוח מעניינות, הבינה המלאכותית של האויבים היא נוראית, אבל לא תרגיש בכך, תהיה עסוק בעלילה.

Vampire: The Masquerade - Redemption

קרוב למדי למשחקים שציינת לעיל, Hack & Slash אמנם, אבל בניגוד למשחקים אחרים בתחום יש לו עלילה מעניינת ועולם עשיר ועמוק (World of Darkness של חברת White Wolf), מומלץ אם אתה חובב ערפדים, משחק בינוני למדי אם אתה לא.

פורסם

אם אהבת diablo ו- neverwinter nights, אתה בטוח תאהב את dungeon siege. זה אותו סגנון משחק, אותו מבט עילי, עם עד 7 דמויות בחבורה.

זה יותר קרוב לdiablo כי פיתוח הדמות די מוגבל.

אם אתה מחפש משחק תפקידים שהוא לא h&s, לך על Temple of elemental evil שהוא אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי. שים לב שהקרבות במשחק הזה הם בתורות - מה שלפי דעתי רק משפר אותו.

משחק מעולה נוסף הוא morrowind. נקודת מבט מגוף ראשון, פיתוח דמות עמוק, משחק פתוח לגמרי עם אינסוף מקומות לחקור. לדעתי משחק התפקידים הטוב אי פעם.

פורסם

Planescpae: Torment

Fallout

Baldur's Gate

אלו הם שלושת משחקי התפקידים הגדולים ביותר בכל-הזמנים, לפי הסדר.

התבלבלת בסדר בין המקום הראשון לשני :P

פורסם

אני אהבתי מאד את NOX שיחקתי בו מהתחלה לסוף פעמיים

הקטע של שדה ראייה בזמן אמת הוא מגניב

http://www.avault.com/reviews/review_temp.asp?game=nox

משחק שולט!

מאוד מומלץ לשחק בו אם אהבת את Diablo 2, אומנם קצת ישן אבל מהנה ביותר..

דרך אגב, שמעתי שהיה צריך לצאת Nox 2 למישהו יש מושג מה עם זה?

פורסם
  • מחבר

תודה, נראה לי שאני אלך על morrowind

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים