פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אמרו לי שעלי ג'י הוא ישראלי מבאר שבע , יהודי , שהיה גר שם פעם , היכול להיות?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים לא יודע אם הוא ישראלי אבל לפי רמתת האנגלית שלו אמריקאי הוא לאאם הוא כן ישראלי זה בהחלט מסביר את הרמה הגרועה של ישראל בבחנות הבגרות
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אני לא יודע עם הוא מבאר שבע אבל שם המשפחה שלו זה כוהן כתוב בסוף הסרט אלי ג'י אין דא האוס
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים בושה לעם היהודי ולכל מדינת ישראלמי? אתה?אולי תנסה קצת להתחשב באחרים לפני שאתה פולט שטויות מהפה? דבר ראשון אני חושב שהוא קומיקאי ענק וקורע מצחוק. דבר שני, במה בדיוק הבושה כאן? או שאתה סתם מחפש קצת צומי?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הוא יהודי במאה אחוז לא יודע מאיפה ולא אכפת לי גם.הסרט שלא לא היה משהו התוכנית שלו פשוט שופכת.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים כן הוא נראה יהודי את זה ידעתי אבל יכול להיות שהוא באמת מבאר שבע חח גם אני מבאר שבע :-* אם כן זה כבוד לי חחחח ;D
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים קוראים לו סשה ועד כמה שאני זוכר הוא לא ישראלי אבל הוא ביקר בארץ וכן הוא יהודי
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מי? אתה? אולי תנסה קצת להתחשב באחרים לפני שאתה פולט שטויות מהפה? דבר ראשון אני חושב שהוא קומיקאי ענק וקורע מצחוק. דבר שני, במה בדיוק הבושה כאן? או שאתה סתם מחפש קצת צומי? תמיד יהיה איזה מטומטם שיגיב : ניראה לי שדווקא אתה בתגובה שלך חיפשת תשומי הוא קומיקאי עלוב(אם אפשר בכלל לקרוא לו קומיקאי) הרמה שלו זולה ומצחיקה רק אנשים עם מנת משכל ממש נמוכה(וזה נבדק מול מלא אנשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.