פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה...כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים...במקום ללכת לקולנוע...חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאוהרבה יותר סבבה לראות...אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה...מה אתם אומרים?אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת?למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה)עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוטוהרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אהם... אהםומה בדיוק חדש בזה?הבעיה בזה שהאיכות היא בדרך כלל די גרועה.וכן, אפשרי לעשות את זה עם חיבור TV-OUT פשוט...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים Comeon, תן לבחור קצת קרדיט... בעוד 5 שנים נראה אותו עושה הורדות ידיים עם ביל גייטס.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים חיבור TV-OUT פשוט... אכן.. אני מזמין אלי חברים כל שבוע אם אין מבחנים ואנחנו רואים ככה סרט... ולגבי אודיו... מערכת סטריאו עושה את העבודה..
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אחי........... זה STARTUP!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: יש לי גם רעיון משהו דומה אבל פצצתי חבל"ז אממממממממממממ נכון יש את הקבצים האלה ? MP3 ונכון יש צורב ??? אז חשבתי מה ? במקום להוריד ושיהיה אפשר לשמוע במחשב אז לקחת ולצרוב על דיסק ואז יהיה אפשר לשמוע בעוד מקומות! תגידו שלא ענק ?!?!!! :asthanos:
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אויייייייייייייי שיט :'( ביררתי והרעיון שלי לא חוקי :-/ טוב נו אבל יש את הרעיון שלך ונראה לי זה הולך להצליח בגדול ! אחייייייייייייי אתה הולך להיות עשיררררררררררררר
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אויייייייייייייי שיט :'( ביררתי והרעיון שלי לא חוקי :-/ טוב נו אבל יש את הרעיון שלך ונראה לי זה הולך להצליח בגדול ! אחייייייייייייי אתה הולך להיות עשיררררררררררררר הרסת....
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים וואלה באמת רעיון טוב חשבתי על זה לפני הרבה זמן ועכשיו נזכרתי שיש לי כרטיסTV OUT אבל עם הכרטיס כמו שלי עדייף ללכת לראות בטלויזייה 10 אינץ' טובנו VOODOO 3 3000 :-/
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אחי........... זה STARTUP!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: יש לי גם רעיון משהו דומה אבל פצצתי חבל"ז אממממממממממממ נכון יש את הקבצים האלה ? MP3 ונכון יש צורב ??? אז חשבתי מה ? במקום להוריד ושיהיה אפשר לשמוע במחשב אז לקחת ולצרוב על דיסק ואז יהיה אפשר לשמוע בעוד מקומות! תגידו שלא ענק ?!?!!! :asthanos: LOL ;D אהבתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.