עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית מעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ.

לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)...

אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz .

עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה...

ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 :(

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה ממילא הולך לעשות אוברקלוק מה איכפת לך לקחת מעבד עם באס של 333 ?

וכמה אוברקלוק כבר תעשה עם הזיכרון הזה ?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון כשאני אקנה את המעבד אני לא יעשה כלום... נראה בכמה זה משפר לי את המשחק שאני משחק בו (אני רוצה עוד FPS (יש לי מעבד 1800 עם GEFORCEFX5600 שלא שיפר כלום... אני מקווה שהמעבד ישפר (כי כאילו המעבד עושה לו עכשיו צוואר בקבור, לא ככה?))

ואם במשחק לא ישתפר הרבה אז אני ינסה לעשות אוברקלוק דרך המכפלה... אם גם זה לא יעבוד ואני נורא ירצה לעשות OC אז אני אקנה זכרון 400 MHz.

ולא, העמוד שהבאת לא עוזר... אם תראה ב cPu Support המעבד שאני עומד לקנות לא מופיע, אפילו שמופיעים הבארטונים הדומים, אך הם עובדים על 333 MHz ולא על 266.

וגראפיטי, איך אתה יודע שהוא יעבוד? :D

פורסם

היה לי\יש לי את אותו הלוח בידיוק , הגעתי למסקנה שאת רוב צוואר הבקבוק יוצר הלוח , החלפתי לוח ועשיתי קצת אוברקלוק למעבד , ועכשיו הכל עובד מעולה ומהר... , ואם יש לך מעבד 1800 בליטוגרפיה של 0.13 , אני ממליץ לך לקנות לוח כמו EPoX 8RDA3i ולעשות אוברקלוק מטורף...

פורסם
  • מחבר

לא.. יש לי 0.18

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים