פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יש לי MX700שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו)אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשותתיכננתי להטעין אותו יותר מאוחרטוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיבהבטריות נגמרומהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותיבלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה)עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוקטוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמואך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...טוב, בקיצור, מה שרציתי לשאול הוא, איך מטעינים בטריות ריקות ?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים רגע רגע... הבית של העכבר שלך לא אמור לשמש כמטען לסוללות שנימצאות בעכבר?? אם הטענת את הסוללות למשך דקה או שתיים העכבר שלך לא יתחיל ישר לעבוד כאילו הסוללות חדשות אתה יודע?זה הזין בעכבר אלחוטי!! זאת עוד סיבה למה אני שונא עכרבים אלחוטיים!!
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר כן, זה נטען במטעןאבל הביה הייתה בתוך העכבר עצמוהמוליך שמקשר בין שתי הבטריות (לבטריות צד אחד שמקושר לבטרייה השנייה וצד אחד שהולך לעכבר, הם לא המוליך הזה לא היהי חשמל לעכבר)אז המוליך הזה לא היה במקוםאז פשוט הכנסתי אותו למקום וזה עבדאז אתה מעלי, אל תדאג, חוץ מהמקרה הזה העכבר עבד 100% ואני מרוצה עד השמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.