פורסם 2002 באפריל 2123 שנים בשביל להריץ את Counter Strike v1.3 אני זקוק למשחק Half-Life שיהיה מתוקן על המחשב שלי?
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לא, לא בהכרח. יש Standalone. מאיפה אני משיג אותו? מהחנות אתה חייב CD KEY וזה ממש ממש אבל ממש קשה להשיג אחד שבאמת עובד! נראה לי שמוכרים את HALF LIFE באופיס דיפו באיזה 20 שקל.. אז שווה לך
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים חיפשתי חיפשתי חיפשתי.... ולא מצאתי את המשחק!!!!גם בבאג גם אפילו (!) בעתיד ולא מצאתיבסוף תיכמנתי ויצא לי סבבה... (לא מקורי)למרות הכל אני מת לקנות את המשחקושיהיה לי מקוריואם מישהו יודע על מקום אני אשמח לגשת לשםולנשק את התחת של הבנאדם שמוכר את זה!!!!!!
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים מחבר יש לי את HalfLife ואני אתקין אותו אבל יש הרבה גירסאות למשחק הזה לא?(אני זוכר שלמשחק שיש לי קוראים Half Life משהו...?!)
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים יש לי את HalfLife ואני אתקין אותו אבל יש הרבה גירסאות למשחק הזה לא?(אני זוכר שלמשחק שיש לי קוראים Half Life משהו...?!)זה Half Life שקיבלת עם כרטיס הקול במקרה?!
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים המממ הוא הגיע עם סריאל? כי זה חיוני לשרתים של CS...אם כן, אתה צריך לוודא שגירסת המשחק היא 1.1.0.8, אם לא... אחרי שהתקנת את המשחק, תתקין את ה Half Life Updater.ftp://ftp3.sierra.com/pub/patches/pc/hlupdate.exe והוא יעדכן לך אוטומטית את המשחק לגירסה האחרונה כדי שתוכל להתקין במלוא גאון והדר את ה CS 1.3 אם לא תמהר אולי תזכה להתקין את 1.4אבל לפי מה שהבנתי זה הולך להיות גרוע, אז אני ממליץ לך למהר ולהינות מכמה הימים האיכותיים שנותרו לפני שכל השרתים בעולם יעברו לגירסה החדשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.