עבור לתוכן

לדים שחורים. קיים דבר כזה? היכן אפשר להשיג?

Featured Replies

פורסם

אז ככה... אני רוצה לעשות את החלון שלי כמו בתמונה שהעלתי אל תסתכלו על זה שתהתמונה עקומה ומכוערת...

השחור אמור להיות לדים שחורים אני מקווה שיש דבר כזה.. והאדום מלדים אדומים... ושתיהם יהיו חלונות של פרספקס. האפור זה הפח של המחשב ובברק שעובר בין האדום לשחור תהיה מדבקה באדום שחור שיהיה רשום NA-C (כן גם אני בצופים חמשוש בנשיא :)) אז זהו.. מה דעתכם על הרעיון? יש לדים שחורים? איפה אפשר להשיג?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני בחיים לא ראיתי/שמעתי על אור בצבע שחור.. לדעתי ממש אין כזה דבר..

תצטרך להתפשר על צביעה.

פורסם

לדים שחורים :-[ רק הקונספט של "אור שחור" נשמע לי תמוה....

פתרון יותר הגיוני הוא להשחיר את הפלטה ולחבר לה לדים עם אור לבן.

פורסם

תמוה? הרי חושך הוא פשוט חוסר אור.

אתה לא יכול לשים לד שלא יעשה אור(טוב אתה יכול אבל הוא מיותר).

אני חושב שההצעה שהציעו לך לשים פלטה שחורה עם לדים לבנים מצוינת בשבילך.

פורסם

תחשוב גם על משחקים עם קטודות.. אולי זה יתן לך גוונים יפים.

פורסם

יש אור שחור אבל הוא לא עושה צבע שחור וזה לא קשור כאן. אם אתה רוצה חצי מואר באדום וחצי מוצל, כלומר שחור, תהיה לך בעייה בגלל שאור מתפשט ויהיה לך קשה להראות את ההבדל בין החלקים. מה שכנראה יקרה זה שחלק יאיר אדום וחלק יהיה השתקפות של האדום מחלקים במחשב, אז זה יהיה אדום יותר ואדום פחות. :-\

פורסם

אור שחור הכוונה היא למנורה אולטרא סגולה. זה לא באמת שחור.

פורסם

במטרה שהאור האדום של הלדים לא יתפשט כלפי כל חלקי המארז אתה יכול להתקין את הלדים על החתיכת פח כאשר הם מכונים כלפי מטה וזהו , עדיין החלק העליון יהיה קצת מואר באדום אבל הרבה פחות מאשר שהוא היה מואר אם הלדים העו למטה ומאירים לכיון למעלה

פורסם
  • מחבר

באסה... אז תנו לי רעיונות איך לעשות משהו בסגנון הזה ושיהיה אפשרי..

פורסם

יש ספריי לזכוכית/פרספקט שקוף בצבעים שונים, אז אתה יכול לצבוע את הפרספקט בספריי שיתן לו אפקט של השחרה.

או שתעשה מה שערסים עושים לחלונות של המכוניות שלהם, מדביקים דפט שקוף בצבע שחור, שישחיר את החלונות, ותשים לדים UB לבים מאחור החלון.

פורסם

זה כמו לשאול אם יש לד שלא מאיר...

הכי יפה וטוב זה לקחת פרספקס בצבעים שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

אז.............. יש דבר כזה פרספקס בצבע שחור שקוף כזה..? שיענו אם אני ישים מאחוריו לדים לבנים אז זה יאיר אותו...

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

היכן אפשר להשיג פרספקס כזה??? בהום סנטר יש? נאי צריך אחד באדום ואחד בשחור... וגם כמה זה יכול לעלות לי? בערך חצי מטר רבוע כל פרספקס

ובקשה אחרונה.. מישהו יכול לביא תמונה של ברק? תודה רבה לכם!

פורסם

הבעייה זה שתהיה לך זליגה של צבע אם תשים צבע ניטרלי כמו שחור או לבן :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים