עבור לתוכן

שאלות על ספקים..

Featured Replies

פורסם

אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו..

עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.

פורסם

מה פתאום.

קנית קנייה מצוינת. הספקים הג'נרים של 400 וואט הם לא באמת 400 וואט הרבה פעמים הם באיזור ה 200-250.

עכשיו בכל מקרה, קנית כבר, אז בשביל מה לשאול עכשיו ?!

פורסם
  • מחבר

מה פתאום.

קנית קנייה מצוינת. הספקים הג'נרים של 400 וואט הם לא באמת 400 וואט הרבה פעמים הם באיזור ה 200-250.

עכשיו בכל מקרה, קנית כבר, אז בשביל מה לשאול עכשיו ?!

כי פתאום בזמן שיטוטי ברשת ראיתי ספק 400W ג'נרי (בלי שם חברה) ב 120 ש"ח!! אז טעיתי אולי עשיתי טעות שקניתי את ה TT. (שלא עלה לי הרבה יותר מזה,בכלל לא הרבה יותר מזה,אבל עדיין יותר.)

פורסם

גם אני קנית TT, אבל 410W ומרוצה עד השמיים.

גם אם ה TT היה 300 והג'נרי היה 500 הייתי ממליץ לך על ה TT.

פורסם
  • מחבר

ווואלה תודה! הרגעת אותי עכשיו :-*

בקשר ל360..זה מספיק לי כי לפני זה עבדתי שנתיים עם 300W ג'נרי..שלאחרונה התחיל לגסוס ולעשות בעיות וכמעט דפק לי את המחשב. >:(

פורסם

אני קניתי את ה 410 מכיוון שהוא בא עם מאוורר 120מ"מ שפועל בסל"ד מאוד נמוך(~1300) ולכן שקט במיוחד, לא בגלל ההספק.

פורסם
  • מחבר

העיקר שלא עשיתי טעות (כמו שאתה אומר..) וקניתי ג'נרי 400....

פורסם

בהחלט טעות לקנות ספק ג'נרי

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה,לא קשורה ככ אבל לא רציתי לפתות ת'רד חדש,רק בשביל שאלה שהתשובה שלה היא שורה אחת.

המעבדים של AMD Athlon Mobile שכולם משבחים אותם על אוברקלוק..מה שאני רואה שיש גם לך.

למה קוראים לזה mobile אם זה לא למחשב נייד??? זה די מבלבל.

פורסם

הם נועדו במקור לניידים,אבל גם יכולים לעבוד על לוח אם של מחשב רגיל

פורסם
  • מחבר

הם נועדו במקור לניידים,אבל גם יכולים לעבוד על לוח אם של מחשב רגיל

אההה...עכשיו הבנתי. תודה על ההבהרה. ;)

פורסם

כמו שרון אמר, הם כן למחשב נייד, אבל אפשר להשתמש בהם גם בלוחות רגילים.

הייתרון שלהם הוא שהם צורכים פחות מתח, פולטים פחות חום, ובעיקר יש להם מכפלה פתוחה.

אני תאמת התאכזבתי קצת, ציפיתי ליותר, אני לא מצליח לעבור את מה שיש לי בחתימה(אני מצליח לעבור בקצת אבל המחשב ממש רותח עם הקירור הנוכחי).

פורסם
  • מחבר

כמו שרון אמר, הם כן למחשב נייד, אבל אפשר להשתמש בהם גם בלוחות רגילים.

הייתרון שלהם הוא שהם צורכים פחות מתח, פולטים פחות חום, ובעיקר יש להם מכפלה פתוחה.

אני תאמת התאכזבתי קצת, ציפיתי ליותר, אני לא מצליח לעבור את מה שיש לי בחתימה(אני מצליח לעבור בקצת אבל המחשב ממש רותח עם הקירור הנוכחי).

2600+@3500!!!!!!!!!!!!!! וזה לא מספיק לך?!?1?1 חסכת הון תועפות של כסף!!!

אני עם ה :

AMD AthlonXP 1800(1.54ghz)

512ddr

r9500pro 128mb

כבר שנתיים....ולא חשבתי לרגע להחליף מעבד או משהו אחר

פורסם

יש לי עוד שאלה,לא קשורה ככ אבל לא רציתי לפתות ת'רד חדש,רק בשביל שאלה שהתשובה שלה היא שורה אחת.

המעבדים של AMD Athlon Mobile שכולם משבחים אותם על אוברקלוק..מה שאני רואה שיש גם לך.

למה קוראים לזה mobile אם זה לא למחשב נייד??? זה די מבלבל.

בדיוק בשביל זה יש פורום בנושא מעבדים.

במקום ההודעה ששלחת פה היית שולח את אותה ההודעה בפורום המתאים (וגם מקבל יותר תשובות).

בכל אופן קיבלת תשובה על שאלתך המקורית ואפילו גם על שאלת המעבד - הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים