עבור לתוכן

איזה מכונה עדיפה: המחשב הזה(+פירוט) או PS2....

Featured Replies

פורסם

לי ולחבר שלי יש ויכוח.....

מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)...

טוב, הנה המפרט מחשב:

ASUS P4C800

Intel P4 3.2 GHz

Kingston PC3200 512 MB X2

Asus ATi Radeon 9600XT

Maxtor 120 GB SATA

צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני...

עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....

פורסם

המחשב הזה הרבה יותר חזק

פורסם
  • מחבר

סבבה...

אני מקווה לקבל עוד תגובות...

ואם אפשר גם לקבל הסברים למה זה יותר חזק אני אשמח :-*

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את המפרט הפנימי של הPS2 , אבל הוא ממש ממש גרוע לעומת המפרט הזה.

זה שהמשחקים של הPS2 רצים עליו חלק ויפה זה בגלל שהמשחקים האלו עוברים אופטימיזציה רצינית.

פורסם

גם מחשב פנטיום 3 חזק - יהיה עדיף.

פורסם

אני חושב שאתה טועה PS2 למרות המפרט החלש נבנה בשביל לעשות רק דבר אחד להפעיל משחקים ולכן הוא יעבוד יותר טוב ממחשב שעל הנייר יש לו מפרט עדיף מכיוון שאין לו שום תוכנות ודברים מסביב שזוללים זיכרון ומשאבים אחרים הוא מפעיל רק את המשחק שגם ככה עובר אופטימציות כמו שהזכירו.

פורסם

לסיכום: תיקח את המחשב בלי לחשוב בכלל , אם זאת הייתה התלבטות בין PS2 לאיזה פנטיום3 ישן , אז אפשר להתפשר על ה-PS2

אבל במפרט מחשב כזה אין על מה להתלבט בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שבין המפרט שהבאתי לבין הPS2 אין השוואה בכלל??

המחשב לוקח בלי לראות את הPS2??

ועוד שאלה...

DOOM 3 שנחשב נראה לי המשחק גרפי הכי יפה וחזק שהולך לצאת...

במחשב יראו אותו יותר בהרבה יותר טוב??

פורסם

זה נכון...

PS2/PS1 סה"כ מריצים משחקים בגראפיקה גרועה ורזולוציה נמוכה (640x480, יכול להיות שלפעמים הם מריצים את זה על 800x600 בטלוויזיות חדשות יותר, אבל אני לא מתמצא בזה עד כדי כך כדי לדעת), ובשביל לעשות את העבודה הזו יש למערכת הזו מעבד חלש מאוד, כרטיס מסך גרוע ועוד שטויות שאם היית מרכיב בתור מחשב היית מזמן זורק אותו ומשדרג. אך הדבר מספק לך גראפיקה סבירה מכיוון שאתה משחק על הטלוויזיה, בה כל פיקסל גדול בכמה וכמה ממסך מחשב (אפילו מכאלה של לפני 10 שנים...), ומכיוון שכך אין צורך להשתמש למשל בפילטרים כמו AA ליישור "מדרגות" מכיוון שהמדרגות האלה "מתיישרות" בגלל הפיקסלים הגדולים של הטלוויזיות (אבל זה גורם גם לכך שלא תוכל לקרוא טקסט קטן למשל על הטלוויזיה).

בקיצור, PS2 = חומרה גרועה, לא מבין את הצורך בקניית קונסולת משחקים...

*הערה: כל מה שאמרתי למעלה יכול להיות שטותי לחלוטין :\

פורסם
  • מחבר

תחליט גברגבר....

אתה יודע מה שאתה אומר או שארתה מדבר שטויות??

??? ??? ::) ??? ???

פורסם

ברור שמחשב עדיף, כל משחק שיוצא גם למחשב וגם לקונסולות יראה יותר טוב על המחשב שציינת... אין מה להשוות... במחשב הדברים יראו לגמרי אחרת מהקונסולה... וחווית המשחק הרבה יותר מהנה.

אם אתה מתלבט בין מחשב לקונסולה, אז תקח בחשבון גם את המשחקים שהפלטפורמות השונות מציעות. למשל למחשב נדיר למצוא משחק מכות נורמלי, וזה ממש חסר לי כי אין לי קונסולה. אבל למחשב יש משחקי תפקידים ממש טובים שבעלי קונסולות יכולים רק לחלום עליהם ;)

פורסם

ברור שמחשב עדיף, כל משחק שיוצא גם למחשב וגם לקונסולות יראה יותר טוב על המחשב שציינת... אין מה להשוות... במחשב הדברים יראו לגמרי אחרת מהקונסולה... וחווית המשחק הרבה יותר מהנה.

אם אתה מתלבט בין מחשב לקונסולה, אז תקח בחשבון גם את המשחקים שהפלטפורמות השונות מציעות. למשל למחשב נדיר למצוא משחק מכות נורמלי, וזה ממש חסר לי כי אין לי קונסולה. אבל למחשב יש משחקי תפקידים ממש טובים שבעלי קונסולות יכולים רק לחלום עליהם ;)

אין מה לדבר, מחשב עדיף על הPS2. הPS2 הוא מכשיר מוגבל יחסית למחשב, בפרט גם במגוון המשחקים.

ד"א - יש לציין שמשחקי PS2 יותק יקרים ממשחקי PC ופחות זמינים (אהמ אהמ...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים