פורסם 2004 ביולי 3021 שנים יש לי KAZAA LITE 2.4.3אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה?ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים תלחץ על מאפייני המחשב שלי > לשונית "מתקדם" > תלחץ על דיווח שגיאות > תסמן בv את "בטל דיווח שגיאות".
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא ייפתור את הבעיהזה רק יפסיק את הדיווחהתוכנית עדיין תבצע פעולה "בלתי חוקית"
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים גם לי זה קרה, תמחוק לגמרי שלא יישאר זכר לתוכנה, ותתקין אותה מחדש זה יתקן את הבעייה.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא ייפתור את הבעיהזה רק יפסיק את הדיווחהתוכנית עדיין תבצע פעולה "בלתי חוקית" הדיווח גורם לסגירת התוכנה , פעם(פירמטתי לא מזמן) היו לי בלי הפסקה את השגיאות האלו , וכשביטלתי את הדיווח זה פתר את כ-ל הבעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.