עבור לתוכן

אקולייזרים הורסים את איכות הצליל?

Featured Replies

פורסם

יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות.

האם זה נכון?

פורסם

למה שני נושאים?

מחקתי את השני.

פורסם
  • מחבר

יש לי אודיגי' 2 ZS ואני משתמש בכל מיני אקולייזרים ואפשרויות שליטה שיש לו על הטרייבל ובאס, חבר שלי אמר לי שזה גורע מאיכות הצליל.

האם זה נכון?

תודה.

פורסם

טריפל פוסט! :o

מה נסגר איתך? ::)

עריכה: טוב, אני כבר אענה לך. עקרונית, אקולייזר מנחית תדרים ומשנה את ה"אופי" של הצליל. זהו פתרון סביר להקלטות בעיתיות וחדרים עם אקוסטיקה לוקה בחסר. אם אתה אוהב איך שזה נשמע - תשחק עם זה עד שתגיע לעמק השווה for all I care... אישית, אין לי אקולייזר ואני לא אחבר אחד בעתיד.

פורסם

סאונד זה דבר סובייקטיבי .. כלומר אם בנאדם אוהב את המוזיקה שלו בלי אקוולייזרים ופילטרים וכל מיני אז הוא יגיד שזה הורס

אבל מצד שני יש כאלה שאוהבים לכוון את הבס והטרבל כדי שזה ישמע להם יותר טוב

פורסם

לא, זה לא הורס.

תזרוק לחבר שלך מסך 15 אינטש על הראש.

פורסם

אוחדו הנושאים, וננעלו.

מילא דאבל פוסט, אבל טריפל?

עריכה:

שוחרר הנושא, בפעם הבאה שאתה חושד שיש תקלה והת'רד שלך לא נשלח כראוי תפנה לאחד האחראים ולא תשלח אותו שלוש פעמים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההבנה, באמת שזה לא היה בכוונה, בפעם הבאה אני אפנה לאחראי הפורום הספציפי.  :)

בכל אופן, חזרה לנושא, אני מגדיר את רמת הטרייבל והבאס ולדעתי ככה זה נשמע הרבה יותר טוב, חד, צלול, וברור, וגם באוקולייזרים שהוא מציע, זה לא גורע מהאיכות של הצליל נכון? כי אחרי הכל בשביל מה קניתי כרטיס (אודיגי' 2 ZS) בהרבה כסף (יחסית)? כדי להשתמש במה שהוא מציע, הלא כן?

פורסם

98% מהזמן אני לא משתמש באקולייזר. אם באמת היה חסר בס\טרבל הטכנאי באולפן הקלטות היה מוסיף.

בכל מקרה מה אכפת לך מהאיכות גם איכות זה דבר סובייקטיבי אם זה נשמע לך יותר טוב שים את וזהו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

עוד דעות בנושא? אני אשמח לשמוע. :)

פורסם

אם זה נשמע לך טוב, תשתמש.

אני רוצה לקבל צליל כמה שיותר קרוב למקור (אחרי שהטכנאי הקלטות כבר "הרס" אותו).

את ההתעסקויות בתדרים ומה צריך להיות איפה עשה כבר טכנאי הקול ואני לא רואה שום סיבה להרוס עוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל עדיין אני שם שירים ואני שומע שחסר טרייבל, צליל עם המון באס, אני מאזן את זה בעזרת העלת הטרייבל וזה ממש עוזר שומעים כל מילה, וכל צליל הרבה יותר חד, צלול והרבה יותר יפה.

בקיצור זה דבר מאוד משתנה מאוזן לאוזן, אני מאוד אוהב את זה ככה בכל אופן.

פורסם

נו אמרתי בתחילת הת'ראד .... ?

פורסם
  • מחבר

מה אמרת?

עריכה:

צודק, שמתי לב רק עכשיו.

בכל אופן יש למישהו עוד משהו להגיד בנושא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים