פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אני לא מאמין שזה הפרס. אבל מה זה משנה. נראה מי יגיע לשם... יכול להיות שיהיה מענייןמי הולך להביא למור תמונות?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יש פרס רק למקום ראשון? ויש להם אתר או משהו או רק בטלפון?אני אלך לשם ונראה לי שאני אצלם אבל זה רק אם אני אסיים לעשות מודינג למחשב שלי...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אני מעוניין להגיע אבל לא בטוח שזה יתאפשר לי ,יש לי מודינג די מרשים (מי שראה פה בדיון יודע ) אבל הקטע הוא של להגיע . מה עם HWZONE אתם לא רוצים לארגן תחרות מודינג ?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יש לך רכבת מחיפה לכפר סבא , רק שאי אפשר לסחוב את המחשב ברכבת , הקיצר , נסיעה מחיפה לכפר סבא באוטו זה סביבות השעתיים-שלוש(תלוי בתנועה)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים איזה שעתיים שלוש!??!מקסימום שעה!!!!כפר סבא זה ליד רעננה שליד הרצליה...ולמה אי אפשר ברכבת??(עוד לא ענו לי איפה זה.....)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אני גר בכפר סבא, וברשותי מצלמה דיגיטלית.. אם תתנו יותר פרטים אני מאמין שלא תיהיה בעיה ואני יבוא לצלם
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים גם לי יש וגם אני מתכנן לבוא ואולי להשתתף אבל תענו לי על השאלה:יש פרס רק למקום ראשון?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים תגידו זה רק אני או שקודם היה רשום שהפרס זה [glow=BRIGHTGREEN,2,300]di novo[/glow]ועכשיו זה לא רשום, עכשיו רשום עכבר ומקלדת אלחותיים(אלחוטים) של logitec
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.