פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אצלי לא היה את 1942, התקנתי את ויאטנם וזה התקין בלי לעשות בעיות... והמשחק- אני לא אהבתי :-\ אבל יש כאלה שאוהבים את הסיגנון הזה מבחינתי אין על קול אוף דיוטי
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה משחק בפני עצמו.אני עוד לא הספקתי לשחק , אבל התמונות מראות שזה משחק לא רע.(כמובן שלא צריך לשפוט משחק לפי תמונות , אבל בכל זאת)
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים כמו שרוב הביקורות כתבו - זה לא משחק לכל מחשב.אצלי זה די מקרטע עם הגדרות מאוד נמוכות.אבל מבחינה גרפית הוא נראה יפה מאוד.המפות אגב הרבה יותר קטנות מאשר BF1942. אני מתכוון למפות של המוד DC ל BF 1942
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים משחק נחמד... אבל כבד... מנוע גרוע...לא אהבתי...EA פשוט מאכזבים ... EA פשוט הפכו למין חברה שסתם מוציא משחקים ...כבר לא משקיעים כמו פעם...אני ממש לא סובל אותם עכשיוזוכרים את מונדיאל 98 ו 2002 שהיו אחלה משחקים ותראו עכשיו איזה חרא כל שניה כל הפיפות האלו...עלובים ...טוב שיש את קונאמי עם ה PESבקשר להתקנה לא ,המשחק הזה הוא משחק בפני עצמו.זה לא מוד או תוספת.רןצה משחק טוב בסגנון הזה נסה את joint opsמהסדרה של black hawk downמשחק ממש טוב ומהנה מאוד.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים זה מנוע כמו שיש לדיוס איקס 2 לא? אם כן אז זה גרוע וכבד ומקרטע אל המחשב שלי!!! :'(
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אולי זה רק בגלל שיש לי מחשב די טוב, אבל אני דווקא ממש נהניתי מהמשחק, בעיקר בגלל האווירה של מלחמת ויטנאם שהמשחק מצליח להעבירלמרות שהוא מצליח להימאס די במהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.