פורסם 2004 ביולי 3021 שנים שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר למה זה חשוב לעניין הזה?amd athlon xp 2200512 ddr 4002 כוננים קשיחים 40 ג'יגהלא זוכר איזה לוח אםradeon 9600 seaureon 5.1 sound cardמערכת הפעלה windows xp sp1זה מספיק?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים סביר להניח שי לך כרטיס סך מובנה על הלוח חוץ מהכרטיס RADEON9600 ,ואתה חיברת את המסך לחיבור של הכרטיס המובנה ולא של הכרטיס הנ''ל.ואם כן אז תשנה את החיבור ,תפעיל את המערכת תתקין את הדריוור.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר אני בטוח במאת האחוזים שאין לי כרטיס מסך מובנה ואני בטוח שחיברתי את המסך לכרטיס המסך...תודה שניסיתה לעזור אבל עוד משהו?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תתקין את הדרייבר של הצ'יפסט שלך.תברר איזה לוח אם יש לך בשביל לדעת איזה צ'יפסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.