פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר נראה לי שבשיוף פיספת משהו...שכחת לשייף את מדבקת האחריות של KSP. ;Dלא נורא, הגריל של הSF2 מסתיר אותה ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר ביקשתם ולכן תקבלו ושוב תודה לכל המגיבים. תמונות סיכום ביניים (אלי נקרא לזה END1) ובאחוזים 93% מפרט מחשב: Intel P4 2.6C קירור סטוק (בנתיים....) Abit IS7-E 256mbX2 ADADA Vitesta DDR500 בנתיים (עד שיגיע הלוח של אחי) יש גם 256mbX2 KingMax BGA DDR400 כולם עובדים בדואל על 2336.... ספיר R9600XT 128MB SB LIVE 4.1 VALEU WD 80GB 8MB BUFFER SE צורב לייטאון DVD טושיבה כונן תקליטונים סוני מודם אנלוגי הארדקנו 5 3 מאווררי SF2 (אחד רגיל 8 סמ, 2 עם לדים 9 סמ) מארז KSP עכבר מיקרוסופט אקספלורר V1 לא אלחוטי שעבר מוד הלחמת חוטים מקלדת מיקרוסופט אופיס שכחתי משהו? רק כדי להזכיר לכם מה היה לנו כאן: חתכנו שייפנו והדפקנו. הלחמנו וצבענו והנה התוצאות: כבוי: דלוק: דלוק2: מקדימה כבוי: דלוק: מלמעה כבוי: ושוב דלוק (רואים את האור בחריטה... לא לדאוג ): זוית על הגג: רק המאוורר התחתון: הפאן באס (בתקווה שהכפתור השמאלי יוחלף גם הוא לאותו כסוף אחרי המפגש - טל - על אחריותך!): החלון מבחוץ: ומבפנים: מקרו 1: ו2: אין חלון, אבל אולי מישהו ירצה תמונה של החומרה....: ובחושך מוחלט.... (אני אנסה לצלם שוב מחר או בשישבת את זאת....): שוב, אם יש מישהו שרוצה לראות משהו אחר, רק תזרקו כאן הודעה ואני אשתדל...... ושוב, זאת הייתה ההתחלה..... יום טוב....
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים wooooooooooow שרואים את זה שלב שלב זה לא נראה שיש כזה הבדל עצום בין מה שעשית לסטוק אבל שאתה מראה את הכל (לא הכל אלא 93%) רואים ממש הבדל עצום! עבודה ממש ממש יפה!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים וואי אחי איזה יופי!!!! עבודה מעולה, וזה נראה כאילו קנית את זה ככה ולא אתה עשית מרוב שזה יפה!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר ההארדקנו ממש מכער לך ת'מארז... הייתי מפרק לו ת'צג ותוקע אותו איפשהו. א. זאת מתנה מאחי ב. אני לא מסכים איתך ג. יש לו את הגוף קירור הפאסיבי המיפלצתי המגניב שלו..... ממש יפה!! GJ! עבודה מעולה! ותגיד יש איזה מדריך לבניית פאן באס כזה? א. תודה ויש מדריך: 1. קנה מאוורר SF של TT 2. חבר אליו את הבקר מהירות 3. מקם את הכפתור היכן שתרצה.... מקווה שעזרתי
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים צבא את הסידירומים, וגם את שתי האחרים לשחור או משהו.. ואז יהיה ממש יפה!בכל מיקרה יצא לך יפה קבל ח"ח ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.