פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אני מניח שאפר שלמצוא את זה בכל חנות אלקטרוניקה בינונית-גדולה. פשוט תחפשו.....
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר תאמין לי שלא.... שחור מבריק נראה "רטוב" וזה פשוט לא יפה כמו מט ראיתי את שניהם
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אני חייב להסכים ששחור מט נראה יותר טוב משחור מבריק (אבל הכי טוב נראה שחור עם אפקט של anodized)כמו כן לשחור מט ישנם מסםר יתרונות אסתטיים אחרים, לדוגמת אחידות הצבע - צבע מט נותן תוצאה אחידה יותר על משטחים גדולים, ויחסית בקלות.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר היי, אחרי שינה קצרה - הנה עוד עידכון מהחזית אז באמת כמו שראיתם בעמוד הראשון, הורדתי מחדש את כל הצבע השחור (המבריק )עם מלטשת על מנת לצבוע בשחור מט. התוצאה מדהימה ובלי הרבה זיבולים לתמונות: הפאנל הקידמי עם הגג אחרי הצביעה: קלוז אפ על החריטה ועל הצבע (המרקם נהדר) על השולחן: נחבר את הגריל לקדימה: קלוז על הגריל: תמונה קבוצתית על הדלתות: עכשיו תגידו ששחור מט לא יותר יפה משחור מבריק שיש לו את האפקט ה"רטוב" כמו כאן למשל: (בלי קשר לפרוייקט - הדבר הראשון שמצאתי כשחיפשתי שחור מבריק...) עכשיו אני צריך את העזרה שלכם איזה צבע לקחת לפאנלים. יש את הכחול שהופיע בכל התמונות עד עכשיו (בלי הסמל של KSP... הוא מתנגש לי עם הפאן בס): וישמשהו שהבאתי אתמול - כסוף. נראה לי נחמד ביותר: מה אתם אומרים? תמונה לסיום, החומרה של היום - מעבד AXP 2500+ חדש:
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים ואללה אחי יצא לך יפה מאוד!!זה באמת הבדל גדול בין מט למבריק? אני בעיצומה של צביעה בשחור מבריק :-\
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים השחור מט באמת יפה יותר מהמבריק, שנראה די שומני.לפאנלים, לדעתי הצבע הכסוף יפה יותר מהכחול.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים WOWאפשר לראות את המדריך/לקבל מדריך על איך צבעת כמה ליטשת אם בכללואיזה Premire השתמשת?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר ומה אתפ אומרים? כסף או כחול-שקוף כזה?ואני צריך גם לצבוע את הDVD והצורב.... כסף או שחור?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קודם כל, השחור מט יצא יפהפה....לפי דעתי הכחול בהיר הזה ממש מתאים... גם לפאנלים וגם לכוננים.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מור אתה מלך , איזה צביעה יפה , כל כך טוב , אני באמת אצבע את המארז בצבע מט . אחלה של עבודה , אני מקווה שיצא לי לראות את המארז שלך איזה פעם יותר מאשר בתמונות .
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים שחור לכוננים אחיאחרת תהיה ניגודיות מעצבנתלא בהכרח-הוא צובע גם את הפאנלים (הכיסויים, איפה שאין כוננים), ככה שיכול לצאת דווקא יפה, עם שני בלוקים כאלה של כחול-כסוף כזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.