פורסם 2004 ביולי 3121 שנים ROFL OMG great work man ! cool idea ! put a led fan on top to complete the look
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים כמה שטויות אנשים יכולים לכתוב בכזה דיון נפלא .עבודה ממש יפה מור , אני נותן כבוד לכל מודר מוכשר , אני מת על דאוס איקס , רעיון מקורי לחריטה .
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הוא עוד לא גמר את הפרוייקטאם לא שמת לב זה 80 אחוז ויש לו עכשיו מבחנים אנד שיט
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות. אתם לא יודעים כמה זה עוזר ומשמח. הבטחתי עידכון ולכן אקיים. למרות שאני ממש עייף מהמבחן... בתקווה שיהיו עוד עידכונים מחרותיים או אחרי שאני אסיים את העבודה שצריך להגיש יום חמישי. נתחיל עם אלמנט התאורה השתמשתי במדריך המצויין של תום וב4- לדים UB כחולים עם נגד לכל לד. לדים חוברו במקביל. מבט כללי על התוצאה הסופית: קלואז על הלדים, השתמשתי לחיבור הלדים בחוטים של הפאנל של מארז ישן. צד אחד הלחמתי ללוח ולצד השני חיברתי את הלדים. מה שמאפשר החלפה קלה של לדים וצבעים: לוח ההלחמות. לא משהו מיוחד - 4 נגדים וחוטים: המפסק. זה מפסק נורא נחמד, ככה נראה באור: וככה בחושך: הלדים באור: הלדים בחושך: וקצת מרחוק שתראו את החוזק: מקווה שלא העמסתי עליכם יותר מידי.... רק לבנתיים, שתבינו איך המחשב שלי נראה כרגע: הגריל הקידמי והאחורי שמובנים במארז יקדחו החוצה (הקידמי יעלה קצת למעלה כדי שיתאים לפאנל הקידמי) כדי למנוע חסימה של אויר. ועד לפעם הבאה, טיזר לחיבור הגרילים למארז: (תמונות של הצביעה (המדהימה) אני מקווה שיהיה לי כוח יום שלישי או רביעי אחרי שנסיים את העבודה בתכן) ושוב, תודה לעל מי שהגיב ואמר משהו :-*
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר יש בכל הצבעים ובכל הצורותזה מגיע ב2 סוגים - 220V ו12V. אם אתה רוצה אני אביא לך למפגש זה מחנות אלקטרוניקה ליד הבית - יכול להיות שתמצא ליד הבית שלך גם...
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים דבר ראשון-הוא לא אמר שאת הלדים הוא קנה ליד הבית אלא את המפסק......ודבר שני לדים אולטרא ברייט לא עולים גרושים...(בטח שלא כחולים....)איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.