פורסם 2004 ביולי 2921 שנים יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!!המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZמקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט!יש לי 2500AMD+512 RAMGYGABYTE 700PRO25700U
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים סביר להניח שחסר לך זיכרון אבל הורדת קבצים לא משנה באיזה תוכנה ובכלל שימוש באינטרנט צורך זיכרון בכמות גדולה...בלכן שאתה רוצה לשחק עדיף לפנות את המחשב משאר הפעילויות הלא נחוצות ...
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר 300 פנוי מתוך 512אבל ב TASK MANEGER יש יישום ששואב 90 אחוז מה CPUSYSTEM IDLE PROCESS
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר ראבק מה אני לא יכול ליגלוש ולשמוע מוזיקה בטרנטה הישנה שלי עם 128 מגה וסלרון 400 עלוב זה עבד מצויין!!! בטוח יש משהו דפוק אם יש לי 300 מגה RAM פנוי וזה עדיין מזייף
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים page file זה זיכרון וירטואלי שהמחשב שלך מגדיר על הדיסק הכשיח והוא מדפדף בדיסק הכשיח כשנגמר לו הראם מה שקורה בוינדווז זה שהמערכת משתמשת ב-PF גם כאשר נשאר מספיק זיכרון פנויי אבל למה להקפיץ?? עוד לא עברה דקה :
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר page file זה זיכרון וירטואלי שהמחשב שלך מגדיר על הדיסק הכשיח והוא מדפדף בדיסק הכשיח כשנגמר לו הראם מה שקורה בוינדווז זה שהמערכת משתמשת ב-PF גם כאשר נשאר מספיק זיכרון פנויי אבל למה להקפיץ?? עוד לא עברה דקה : זה על 768 על כמה אתה ממליץ?? ולמה זה ביכלל קשור??
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יכול להיות שסתם יש לך עודף spyware שנדבק לדפדפן ככה שהוא עובד קשה כל פעם שאתה פותח חלון.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תבדוק SPywaresותבדוק אם ההרד דיסק לא עובד על Piohttp://www.windows-help.net/WindowsXP/howto-05.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.