עבור לתוכן

בבקשה עזהר ב - Fאר Cרי

Featured Replies

פורסם

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10)

אולי יש איזושהי שיטה ..?

תודה:D

פורסם

בדיוק באתי לשאול את אותה שאלה  :o :o

איך לעזאזל אני אמור להגיע למעבדה כשיש מליון מפלצות בכל חור ולי יש 10 כדורים?!?!?

גם תודה לעונים :o

עריכה:

לא לעניין לפתוח נושא חדש כשיש תרד על אותו המשחק בדף הזה... אז שמישהו יאחד את 2 התרדים או משהו...

פורסם

לפי מה שאני זוכר אתם מגיעים למן מסוק כזה מת ויש עליו מכונות יריה ואז המפלצות עושות עליכם לינץ' ואתם הורגים אותם

ואז אתם צריכים ללכת בשקט בלי ששאר המפלצות (הגדולות) ישימו לב למעבדה ושם תמצאו הרבה כלי נשק קטלניים ואם ישימו לב אליכם תתחילו לרסס :P

פורסם

בקטע הזה המשחק נהיה מגעיל. לא כיף בכלל להלחם נגד המפלצות האלה כמו שהיה נגד הMercs. תוריד טריינר ותגמור את מה שנשאר מהמשחק כי זה לא כיף.

בעעעעע

פורסם

אתה דבר ראשון הורג את המפלצת שבאה לכיוון שלך. הכדורים המעטים שיש לך יספיקו להריגה. אח"כ אתה קופץ עם המים למטה ודופק ריצה, כאילו אין מחר, לאורך הגדה הימנית של הנהר עד שתגיע למסוק ושם כבר יש מכונת ירייה. קח בחשבון שבטוח יזמברו אותך כמה פעמים אבל בסוף אתה תגיע לשם.

פורסם

פאקקקק סיימתי תמשחקקקק  :o :o :o :o

;D

ענק, פשוט ענק המשחק הזה  ;D

ואגב, למי שאמר לי להוריד טריינר למשחק, לא בא לי לרמות או משהו אני רוצה לסיים כל דבר בצורה הוגנת... וסיימתי ;D ;D למרות שזה היה בשלבים האחרונים קשה ברמות מטורפותתת

פורסם

כן גם אי סיימתי ממזן זה היה מעצבן ושיחקתי בלי קודים ולקח לי שבוע לעבור את זה...

ניתקעתי הרבה בקטע הזה ובעוד קטעים למשל המסוק הזה שאני צריך לפוצץ ועוד קטע בוולקנו במשימה האחרונה שיש הרבה מפלצות וצריל הרוג אותם חח

ועוד קטע ביער שלקח לי קצת זמן לעבור אותו :-\

אבל חוץ מזה שיחקתי בלי קודים ובלי טריינרים וזה היה הכי כיפי!! ;)

פורסם

כן אני כבר עברתי את המשחק הזה ממש מזמן אבל אני יכול להגיד שזה היה בין המשחקים הטובים והמהנים ביותר ששיחקתי בהם

בקטע שיש לך 10 כדורים, צריך להרוג את המפלצת ולזרוק את הרובה, כי היא מאיטה אותך וגם מאלצת אותך להטעין שוב כשתגיע לרובה השני עם מלא מפלצות מסביבך.

פורסם

וואי בדיוק בקטע הזה התחלתי להשתמש בציטים ON & OFF.

משחק ענק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים