עבור לתוכן

שאלה לגבי ספק חיצוני למחשב...

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ספק מיותר ורציתי לחבר למחשב עוד אחד מפני שאני רוצה להכניס עוד מאווררים ואין לי עוד יציאות של מאווררים אז רציתי לדעת איך אני עושה את זה כך שיצא יפה...

הא כן רציתי עוד משהו יש לי מאוורר למעבד מיותר שצריך להתחבר ללוח אם ויש שם רק יציאה אחת לזה אז למישהו יש פיתרון שאני יוכל לחבר את זה למחשב אז אני ישמח מאוד..

תודה מראש,

אוהד כהן.

פורסם

1) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76558.0

ובקשר לדרך יפה, זה רק אתה יכול לחשוב.. אני זורק לך כיוון.. תנסה לבנות משהו מפרספקס שמתברג על גג המארז..

2) כמו שאני מבין למאוורר שלך יש חיבור 3 פינים, כי מולקס זה לא יכול להיות כי הם  בדר"כ לא נגמרים.. אז מה שאתה עושה זה משיג חיבור מולקס כזה:

hd-molex.jpg

ומחבר את החוט האדום מהמאוורר לחוט של ה-12V במולקס, ואת השחור לאחד מהחוטים של ה-GND (הארקה)

בהצלחה!

סוף סוף ההודעה ה-1000 שלי.. Zone expert.. yehh

עריכה-כנראה שלא Zone Expert

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ..

אבל למאוורר יש יציאה עם 3 חוטים-שחור, אדום וצהוב וזה מתחבר רק ללוח ם ובלוח אם יש רק יציאה אחת לזה ...

פורסם

החוט הצהוב במאורר זה כדי לקרוא את מהירות המאורר בלוח אם, אתה לא חייב לחבר אותו.

פשוט חבר רק את האדום והשחור שיוצאים מהמאורר ותשאיר את הצהוב ב"אויר"

פורסם
  • מחבר

סבבה..

אבל אין לי מספיק לציאות למולקס.. :-\

אין שום דרך אחרת לחבר את זה למקור מתח אחר ???

אתה חושב שאפשר לעשות חיבור על גבי הלוח או משהו ?

פורסם

אם אין לך מספיק חיבורי מולקס פנויים, אתה יכול לחבר אותו ישירות לחוטים של המולקס. קודם תחשוף את החוטים של המאוורר, אחר כך את הצהוב ואחד מהשחורים של המולקס ואז תלחים אם האדום של המאוורר לצהוב של המולקס ואת השחור של המאוורר לשחור של המולקס.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני חחבר את זה למולקס אחר אז זה אולי לא יעבוד כי הספק לא יכול להכיל יותר מידי מאווררים , וזה תלוי כמה וולט הספק ..

תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

אתה טועה, הספק יחזיק עוד מאוורר, כמובן שאם תוסיף עוד ועוד הספק כבר לא יעמוד בזה אבל אני לא מאמין שיש לך כל כך הרבה מאווררים..

אם אתה קצת מהסס לעשות את זה תרשום כאן את המפרט של המחשב שלך כולל HDD ו-CD ומאווררים ושאר תוספות שצורכות חשמל וכמובן את ההספק של הספק שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי 480W (ד"א כמה וולט זה ??)

אבל מחוברים אליו שישה מאוררים..

הא כן ושאר הדבירם שצריכים חשמל הם:

כונן דיסקים,

צורב,

כונן דיסקטים,

הארד דיסק,

מכשיר שמודד טמפרטורה שמתחבר למולקס גם הוא.

אם כבר אני שואל אז תראו יש לי ספק של פנטיום 4 ויש לו יציאה של חיבור עם 2 חוטים צהובים ועוד שניים שחורים ואז יכול להיות שאני יכול לחשוף אותו ולחבר משם עוד 2 מאוררים אז השאלה שלי היא מה ההספק שלו אם אנתם יודעים למה אני מתכווון , יש לו יציאה כאילו מרובעת..

פורסם

א. 480 של חברה מוכרת או ג'נרי?

ב. בכל מקרה, אני חושב שהוא יסחוב עוד מאוורר...

ג.

יש לי 480W (ד"א כמה וולט זה ??)

אממ, השאלה לא נכונה.

W, או וואט (Watt) זה הספק, וולט (V, Volt) זה מתח.

המתח(ים) בספק הוא קבוע(ים) [או לפחות אמורים להיות... :P], ומתחלק לפי המולקסים השונים למתחים שונים.

ההספק של הספק מראה (בגדול) כמה הוא יכול "לסחוב"-ככל שההספק יותר גדול אפשר לחבר אליו יותר מכשירים.

זה ככה על קצה המזלג...

פורסם
  • מחבר

או-קיי תודה ..

אבל אני ישמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הזאת:

אם כבר אני שואל אז תראו יש לי ספק של פנטיום 4 ויש לו יציאה של חיבור עם 2 חוטים צהובים ועוד שניים שחורים ואז יכול להיות שאני יכול לחשוף אותו ולחבר משם עוד 2 מאוררים אז השאלה שלי היא מה ההספק שלו אם אנתם יודעים למה אני מתכווון , יש לו יציאה כאילו מרובעת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים