פורסם 2004 ביולי 2821 שנים איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר גט'רו טל, ואיאן אנדרסון בפרט, מחלוצי הפרוגרסיב רוק\פולק רוק. מוזיקה עם תוכן ולא סתם גאנס אנ רוזס.. (לא שיש לי משהו מיוחד נגדם, אבל הם פשוט הנגטיב).(תנסה לתאר לך מה זה רוק של הסבנטיז עם חליל ככלי לסולואים.. זה בטח לא נשמע משהו, אבל זה משהו!)אני אבוא איתך..
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים יאללה יום אחד לפני שאני טס לארה"ב, איזה מזל...יאללה RK גם אתה בא??אני רציני מי עוד בא? אני בא מפ"ת מי שרוצה להצטרף מוזמן.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים כמה עולה כרטיס?אזיה שיר יש להם? אולי אני אכיר..נראה לי יש הופעה בחוצות העיר בירושלים יותר שווה...............................
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים בטח יביאיו אותם ל"לונדון את קרישנבאום" יום לפני הסבר, נמק, ופרט מה ניסית להגיד כי אני לפחות לא הבנתי....
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אזיה שיר יש להם? אולי אני אכיר..Aqualung, מכיר?אני יבוא, אבל תלוי כמה עולה כרטיס.. (לא 300 שקל אני מקווה)
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אין שיר ידוע מאוד שלהםמי שמכיר מכירלא נראה לי שיכירו אותם ע"פ איזה שירהממ ונשמע מאוד מאוד מענייןמי מאזור חיפה חושב שהוא הולך?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר יש מצב שכרטיס עולה 300+, ואולי גם יותר +.בכל אופן, קיסריה זה אומר באמפי, נכון?אני אברר מחר איפה ניתן לרכוש, אני חושב שהימים האלה אלו הימים האחרונים לרכישת כרטיסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.