פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP,איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עלייתמערכת ההפעלה?הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר,הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה,כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית...האם אפשר לעשות דבר כזה?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים . תיכנס לחייגן הסטנדרטי של ווינדוס (לוח בקרה > חיבור אינטרנט\רשת). 2. משם תלחץ - Properties על החיבור שלך לאינטרנט -> על הלשונית -Options ובשתי השורות הראשונות תוריד את סימון ה-"V" ותעשה סימון "V" אחד על - Include Windows Logon Domain. **לא אני כתבתי את זה ולא ניסיתי את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר זה לא נראה לי צעד חכם מבחינת אבטחה...הייתי מעוניין לשמוע דעות של אנשים שניסו את זה בפורום,או או דרכים לעשות את זה...
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים תנסה את זה : תיצור קיצור דרך להתקשרות שלך (שבהגדרות שלו, כאשר אתה לוחץ עליו הוא יתחבר אוטומטית) ושים אותו בSTARTUP.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים ותוריד ת "V" בשורה של הPromat pass.....כי אז שאתה שם את זה ב STARTUPזה ישר יחיג בלי לשאול פרטים
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר האם כדאי בכלל להגדיר את החייגן שייתחבר אוטומטית?מישהו עושה את זה בכלל?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה אחלה של דברכי תמיד שהמחשב פתוח גם האינטרנט פתוחאז זה לא משנה האם אני עושה את זה ידני או שזה אוטומטיזה בהרבה יותר נוח*אני עושה את זה
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים גם אני לא ממליץ. תמיד יכול להסתנן לך איזה סוס טרויאני למחשב ולקבל גישה לאינטרנט לפני שאתה מספיק לעשות משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.