פורסם 2004 ביולי 2421 שנים בחנויות לחומרי בניין בדרך כלל...תלוי גם מה הצרכים שלך, אם זה רק חתיכה קטנה ולא גדר לחצר תוכל לקחת רשת של מכוניות ממוסכים
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר מה התמונה הזאת שוקלת?????????????היא עולה משהו כמו 5 דקות ועדיין לא עלתה!!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר עלתה לי תוך 6 דקות,ואני בחיבור של 2.5 מגה : דרך אגב שהיא סוף סוף עלתה לא רואים כלום יענו הכול שחור ואין הבדל בין פרטים
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים תקנה את הניסן קח את הגריל את השאר תביא לי.עכשיו ברצינות- לך לACE תשאל את דודו איפה יש רשתות ברזל.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר אני אקנה פרארי בשביל הגריל ולך אני אתן את כול השאר סיכמנו? עכשיו רגע של רצינות איזה דודו לשאול?יש הרבה מהם:\
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים תקנה את הניסן קח את הגריל את השאר תביא לי. עכשיו ברצינות- לך לACE תשאל את דודו איפה יש רשתות ברזל. "תשאלו את דודו מהום סנטר" לפי דעתי עומר צודק...או שתלך לאיזור התעשיה הקרוב אליך,תעשה שם סיבוב ואני מניח שתמצא את מה שאתה מחפש
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר עזבו מצאתי משהו יותר טוב ולגמרי חינם,מפרקים את הגדר של השכן ;Dטב אני אלך היום לACE כמה עולה מטר משהו כזה?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר אוקי אז ככה אני יודע שפתחתי פעם תארד כזה אבל עכשיו זו שאלה אחרת ואני לא מוצא את הישן אז ככה איפה אפשר להשיג רשת כזאתי בדיוק ואיך היא נקראת?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אתה עושה צחוק? לא מצאת את הת'רד הקודם?? הוא היה בסה"כ בעמוד השני!...בכל מקרה, שני הת'רדים אוחדו לת'רד אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.