עבור לתוכן

עזרה דחופה- המחשב נכבה אחרי 3 שניות.. פרטים בפנים.. בבקשה עזרה?

Featured Replies

פורסם

המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה...

יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין..

מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל..

חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה:

Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the power on procedure was that when out of the case, the tech would just use a screw driver and short the 2 pins on the board that the power switch connects to. When he did that everythign worked fine. When we used the power switch on the case, the problem came back. So, there was our problem. It was a bad power switch on the case that caused it. The store replaced the case with a new one, and now all is well.

אני לא בדיוק מבין מה הפתרון והבעייה שהוא הציע פה..

מישהו יכול להסביר לי?

או להציע משהו אחר?

פורסם

הוא אומר שאולי הסויטץ' במארז תקוע. זו אפשרות סבירה.

אם זו לא הבעיה האפשרויות הבאות הן ספק כח תקול או היטסינק שלא יושב טוב על המעבד.

פורסם

ביוס דפוק זו גם אפשרות...ניסית להוציא את הבטריה של הסימוס לכמה דקות ואז להחזיר אותה?

פורסם
  • מחבר

אני ינסה עכשיו לבדוק את ההיטסינק שעל המעבד ואת הבטריה

זה לא ספק כוח דפוק, ניסיתי להחליף, וגם ניסיתי לחבר למארז שונה, אז גם זאת לא הבעייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים