עבור לתוכן

קנייה מרוכזת של כרטיס מסך radeon 9800pro

Featured Replies

פורסם

כרטיס מדגם radeon 9800pro תוצרת msi שמגיע עם ליבת r360

ונפתח בקלות לradeon 9800xt..

אנחנו נקנה מהחנות של נועה, או מksp או מחנויות אחרות, מאיפה שנחליט כבר(ואיפה שיוצעו התנאים הכי טובים)

כל מי שמעוניין שייפנה אליי לפרטי, או שישאיר תגובה

או שייפנה באיסיקיו 312251831

נדב

פורסם

בקניות גדולות זה לא כדאי לקנות מהארץ. אולי אני יכול להביא כל מני כרטיסים מחול. אם אתם רוצים להתארגן על יבוא הכרטיסים משם דברו איתי בפרטי\ICQ\מסנג'ר\PM

פורסם

אתם יכולים להפך ל Resllers - לקנות את הכרטיסים בקבוצות של 1000 יח' מMSI עצמם במחיר הכי זול, אבל באמת.

אני לא יודע כמה הנחה כבר תקבלו בקנייה של נגיד 10 כרטיסים, 3%?

פורסם
  • מחבר

איך נקנה מ=msi

1000 כרטיסים???

מה נעשה איתם?

פורסם

count me in

פורסם

אני יכול להביא כל כרטיס של החברה הבאה

http://www.chnn.com/

אבל אני לא יודע אליה כלום. מישהו שמע אליה? היא טובה? אני יכול להביא גם NVIDIA וגם ATI. רק תגידו לי אם החברה הזאתי שווה משהו

פורסם

היום כול דקה נפתחת חברה חדשה של כרטיסי מסך כי הייצור שלהם הוא קל מאוד יחסית לוקחים את הלוח הPCB שNV או ATI מייצרים ועל פיו מייצרים כרטיסים זה זה לא כמו פעם שחברות היו מייצרות PCB שונה אחת מהשנייה היום רוב הכרטיסים היקרים דומים אולי פה ושם שמים מאוורר יותר חזק או סינקים לזיכרונות אבל מבחינת אמינות לא נראה לי שיש מה לדאוג.

פורסם

זה נכון, אבל אז יש את GigaCube או GeXCube ש... נו, מייצרת חרא כרטיסים.

פורסם

שמע אין לי ממש ניסיון איתם מה שאני יודע שהן הוציאו מלא גרסאות 9600 אם כול מיני טריקים אני לא יודע עד כמה גרועות הסידרות היקרות שלהם(9800 ומעלה) בסדרות היקרות בדרך כלל אין הבדלים משמעותיים בין החברות השונות הרקולס תמיד היו עושים שינויים אבל הם פרשו וחבל.

פורסם
  • מחבר

ולנושא?

מישהו :P

פורסם

אולי תשאל כמה חנויות איזה הנחה תקבל על 10, 20 או 30 קונים ואז תבקש שיצטרפו? מה גם, שאם תציע מההתחלה מחיר אטרקטיבי יהיה לך יותר קל לצרף אנשים.

פורסם

אני בפנים (אם יש הבדל במחיר כמובן)

לדעתי עדיף לקנות מ KSP

המחיר שלהם נמוך יותר והם מיבאים יותר (אני חושב).

פורסם

אז אתם אומרים שכדי להביא מהחנות ההיא את ה9800P ועוד כמה כרטיסים? נראה לכם אנשים יקנו אותם? כי זאת חברה לא ידועה ואני מאוד מפחד להתקע אם כרטיסים בבית שאין לי מה לעשות איתם. אז אם אתם רוצים שאני יביא איזה 10 כרטיסים מכל סוג שיש לחברה ההיא אז דברו איתי בפרטי בבקשה. כמובן ככל שניהיה יותר אנשים ככה לכל איש זה יצא יותר זול כי אני יוכל לקנות את זה ביותר זול.

פורסם

רעיון טוב, אני מעוניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים