עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה למשחקי אסטרטגיה.....

Featured Replies

פורסם

מחפש משחק בסגנון C&C.....

עדיפות למודרני (לא עתידי ) וגם היסטורי אין לי בעיה...

תודה מראש

איתן

פורסם

Warcraft III

Red Alert 2

Generals

Besieger

רובם קצת ישנים, אבל נהדרים

פורסם

וורקפט 3 הוא נהדר בזכות העלילה. אבל ביקשת משהו מודרני

גנרלס נחמד, את חבילה ההרחבה כבר לא היה לי כוח לסיים כי זה כבר התחיל לחזור על עצמו. אבל יחידות נחמדות וסיפור נחמד. לא יותר. קצר מידי.

פורסם

שחק ב-General - Zero Hour ב-challange, זה דיי נחמד ברמה הקשה. יש גם את Medival Totl War. כנראה שלא ככה מאייתים Medival, בדוק את זה עם בבילון. משחק חביב וקצת שונה מהשאר.

פורסם

אם כבר wc3 אז עם התוספות,אחת התוספות הטובות ביותר שיש.

יש עכשיו מיתון במשחקי אסטרטגיה אבל חודש הבא יוצא totalwar:rome וגם הקרב על הארץ התיכונה,משחקים טובים מאד.

פורסם
  • מחבר

מצויין! תודה רבה!

דרך אגב-יש למישהו מושג מתי יוצא C&C חדש???(אם בכלל..?)

איתן

פורסם

משחק קצת ישן, גרפיקה די טובה לזמן שזה יצא (1999), מוזיקה מעולה ומשחקיות מצוינת (=ממכר):

( Heroes of might and magic 3 (Heroes 3??

פורסם

לא יצא אף c&c חדש,סגרו את westwood! ea המנאייקים האלו הרסו את החברה הכי טובה למשחקי מחשב >:(

פורסם

Off Topic

שחק ב-General - Zero Hour ב-challange, זה דיי נחמד ברמה הקשה. יש גם את Medival Totl War. כנראה שלא ככה מאייתים Medival, בדוק את זה עם בבילון. משחק חביב וקצת שונה מהשאר.

Medieval מאייתים ככה, ודרך אגב המשמעות שלו זה "שייך לימי הביניים". תלמד, אתה הולך לעשות פסיכומטרי, לא? ;) ;D

תלמד טוב את האנגלית כדי שתקבל ציון (מעל 132 בד"כ, ברוב המקומות/אוניברסיטאות) טוב ותקבל פטור מאנגלית, זה מוריד מהעומס בלימודים. בהצלחה, וזהו, סיימתי עם האופ-טופיק. (מנהלים,מודרטורים וכו' - לא לכעוס, אני עוזר לאחד מצוות האתר ;) )

פורסם

;D אני יודע מה המשמעות של medieval, פשוט הייתי עייף מכדי לאיית את זה ולא היה לי מילון...

פורסם
  • מחבר

nמה זאת אומרת סגרו את EA אבל WESTWOOD אחרים על C&C.....

הסבר!

איתן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!

איתן

פורסם

אני נורא אהבתי את HEROES III

פורסם

מוות ל-EA החארות האלה אני ניסיתי לגלות למה EMPEROR BATTLE FOR DUNE (התגעגתי למשחק הזה) לא עובד אצלי על המחשב אבל כל פעם שאני נכנס לאיזשהו לינק לאתר של WESTWOOD זה מקשר אותי לאתר המסריח של EA.

פורסם

יש משחק שאני אישית מאוד אהבתי , שאני ממליץ עליו בחום.

שם המשחק הוא Dune , למשחק יש שלוש גרסאות: Dune 2 , dune 1 ואחרון חביב Dune 2000(נדמה לי שיש לו תוספת כלשהי)

בכל אופן , אם אתה מעוניין במידע נוסף על המשחק , אז תוכל להיכנס לאתר הרשמי.

עריכה LaMeR לא ראיתי שהגבת בקשר לDune , כי האינטרנט שלי בקושי פועל משום מה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים