עבור לתוכן

סקירה קצרה על ספק-כח של OCZ 420ADJ + תמונות!

Featured Replies

פורסם

ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום.

HWzone-OCZ-420ADJ-001.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-002.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-003.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-004.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-005.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-006.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-007.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-008.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-009.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-010.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-011.jpg

HWzone-OCZ-420ADJ-012.jpg

סקירה קצרה על המוצר:

כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל.

הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות.

הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. חבל שלא שמו אותו גם על המתאם ל-20 פינים.. מי שיחבר את הספק ללוח שנמצא כיום בשוק זה קצת יהרוס את המראה.

כמו כן יש חיבור שמונה פינים של EPS-12 שבד"כ מיועד ללוחות DUAL של שרתים.

זהו ספק דיי יוקרתי והייתי מצפה שיהיו שרוולים על כל הכבלים שלו, כמו שיש לרוב המתחרות, וחבל שהם איכזבו כאן, לדעתי זהו צורך הכרחי שלא אמור לייקר את עלות הייצור בצורה משמעותית, אבל עוזר המון גם מבחינה אסטית, וגם מבחינת יעילות של אירגון הכבלים. בעיקר ימשוך את קהל המודרים (אם כבר נתנו לו את צבע הכרום שברור שימשוך את בעלי החלונות).

דבר שעוד לא ראיתי כמותו - יש להם חיבורי מולקס במיוחד לכרטיסי ה-VGA החזקים או לכוננים הקשיחים, כנראה על מנת להבטיח יציבות מרבית, בכל מקרה כל העניין מכוסה ב-Heatshrink, אז אני לא בטוח מה יש שם מתחת.

עוד משהו שיעניין את משתמשי ה-hardcore שלנו, ניתן לכוון ידנית את המתחים של ה-12V,5V,3.3V, פיטצ'ר שיכול לעזור לכם להגיע לאוברקלוק מרשים, או לחלופין בחוסר זהירות יגרום לשריפת המחשב.. :)

כמו כן ישנן נוריות שאמורות להראות האם המתחים נמצאים בגבול הנורמה, או חורגים מהם.

המאוורר שמגיע עם הספק הינו מאוורר לדים אשר בפעולה דולק באור ירוק, לדעתי יש לאפשר לכבות את אור הלדים לאלו שאינם מעוניינים בכך.

ישנו מאוורר גם בקידמת הספק וגם בצד האחורי שלו, זה קצת מפתיע שהם בחרו לא לשים את המאוורר בתחתית הספק, כך שימשוך את האוויר החם מהאיזור של המעבד, שיטה שבה עובדות רוב יצרניות ספקי הכח.

כמו כן כמובן שהספק מגיע גם עם חיבורי SATA לאלו הזקוקים לכך.

צר לי שאין ביכולתי הכלים להריץ על ספק זה בדיקות נוסופות בזמן זה ושלחרר ביקורות רצינית.

אם ברצונכם לקרוא ביקורות של אתרים אחרים הינכם מוזמנים לבקר באחת מהביקורות המקיפות הללו:

http://www.driverheaven.net/reviews/OCZ420

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=187

פורסם

סחורה חביבה מאוד.

פורסם

בהחלט נחמד מאוד!

והספק ניראה ממש טוב,

מה המחיר שלו?

פורסם

בואנה, הוא חתיך!

פורסם

הסיבה למאוורר אחורי הינה על מנת להגרום לזרימת אוויר על הצלעות הקרור המותקנות על הספק כח.

ספק כח עובד בנצילות של 70%, ומכאן שספק כח שצריכת האנרגיה ממנו היא 300W מפזר חום בערכים של 120W וכן הלאה.

ככל שהספק הינו בעל הספק גדול יותר נדרש HEAT SINK גדול יותר בתוכו, וכשזה מוגבה אין מקום בחלל הספק להתקנות מאוורר בתקרת הספק.

מאוור המותקן בחלקו העליון עשל הספק מפנה אומנם יותר טוב את החום הנוצר במארז, אך מאידך לא תורם לקרור טוב של הספק.

נקודת ההנחה של OCZ היא שהמארז אמור לתת את פיתרון הקרור לחום שנוצר מפעילות המחשב ולא הספק.

פורסם

הוא מ-ד-ה-י-ם, ואני מתכוון בהכל, איפה לעזאזל אני משיג אותו בארץ ?!?!

אולי עכשיו אני לא אצטרך לנסוע לחו''ל ולקנות ספק אחר. הפוטים האלו יעזרו לי מאוד !!!

ביודום עשית לי תיום! (חרוז ;D)

פורסם
  • מחבר

הממ לפנות ליבואן הרישמי חשבת? ::)

פורסם

הממ מה הבעיה שתגיד לי כאן ? ::)

פורסם

כמה הוא עולה

הוא יותר טוב מהספק שיש לי כרגה במחשב????

במפרט למטה

פורסם

ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום.

הנה היבואן בשבילך....

אני אישית לא אהבתי את הצבע שלו....

פורסם

הספק עדיין לא מופיע בקטלוג המוצרים שנמצא באתר החברה. אני מניח שהם עדיין לא התחילו ליבא אותו לארץ, או שהם עדיין לא התחילו להפיץ אותו למכירה.

פורסם
  • מחבר

פשוט תשלחו לו מייל או משהו ותראו התעניינות ואז אולי הוא באמת יביא וינסה למכור אותם.

פורסם

הוא נראה חמוד :)

לי אישית יש TT 480W

ואני מאוד מרוצה ממנו עלה לי 500 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים