פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לחבר שני ספקיי כח למחשב ... את היותר חזק לחבר ללוח אם ולבל השאר לחבר ספק יותר חלש ...
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אם תצליח להגיע בחיפוש להודעה כלשהי (שאני לא הצלחתי להגיע אליה) תוכל לראות שמישהו בנה פה מעגל קטן, שמחובר למולקס של ספק ראשון ולחיבור הארוך של הלוח של הספק השני, וזה בעצם מקצר שני נקודות בספק ה"שני" ברגע שהספק הראשון נדלקמה שאומר שאתה לא צריך להדליק את שניהם בנפרד אלה אחד מדליק את השני, מקווה שהסברתי מספיק מובן ולא סיבכתי אותךאת האמין יותר תחבר ללוח אם, ואת האמין פחות לשאר החומרה... כמובן שזה תלוי גם בצריכה של כל אחד מהם (כרטיסים זכרונות מול דיסקים מאוררים כוננים אופטיים וכו)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לחיבור שני ספקים ביחד קוראים ריליי(relay) , מאסטר נרגילה פעם אחת שלח לי בהודעה פרטית את השרטוט המדויק איך לעשות ריליי.אני מאמין שאם תפנה אליו או שהוא יראה את הדיון הזה , הוא ישמח לתת לך את השרטוט(אם עדיין יש לו אותו כמובן)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הממ...אבל זה על אחריות העושה בלבד, אני לא אחראי לשום דבר כאן.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים לא יותר פשוט להשתמש בזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=64261.msg559788;topicseen#msg559788 :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.