פורסם 2004 ביולי 2721 שנים קניתי לוח אם חדשK8N NEO PLATINUMואני רוצה לחבר אותו למארז שלי ולא קיבלתי איתוWASHERSהחתיכות בד הקטנות האלה ששמים עליהן את הברגיםובנוסף גם לא קיבלתי ברגיםאיזה ברגים צריך לחבר????קיבלתי רק עם המארז ברגים והרבה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לא צריך את טבעות הפלסטיק האלו.כל הדברים האלו צריכים להגיע עם המארז (ברגים, רגליות וכל דבר אחר שקשור להחזקת הרכיבים במקומם).
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר רגע רגעקניתי מארז שלTHERMALTAKEוהם הביאו לי שם כמה סוגי ברגיםכל בורג שאני יחבר זה בסדר יהיה?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש בסה"כ שתי מידות של ברגים במחשב (נקרא להם גדול וקטן - אפשר בלי בעיה לראות את ההבדל בצפיפות ההברגה גם בעין).תראה מה אתה צריך בשביל הרגליות שיש למארז וזהו.אל תתעסק עם הטבעות שאלו שאתה מחפש, אין להן שום מטרה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אמורים להיות לך מספר ברגים להבריג למארז שבתוכם יש תושבת לברגים של הלוח. כל ברגים שמתאימים לברגי תושבות שמחוברים למארז יהיו טובים.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אל תתעסק עם הטבעות שאלו שאתה מחפש, אין להן שום מטרההשייבות קרטון האלה לא אמורות להיות מבודדות ולמנוע לחץ על הלוח?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים השייבות קרטון האלה לא אמורות להיות מבודדות ולמנוע לחץ על הלוח?לא צריך, בלוח עצמו יש מספר חורים לחיבור הלוח למארז ובהם יש מעין טבעות מתכת (בדרך כלל, יתכן ויש בידוד אחר) וזה מספיק בכדי לבודד את הלוחממגע כלשהו עם הברגים, תהיה בטוח שיצרן הלוח סומך רק על עצמו ולא על יצרן המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.