פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתייםלאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב.מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרהכל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל.הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיההFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPIיש לכם עוד רעיונות?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים נסה את אחת הקושחות שכאן (יש גם פרוצות, אתה כבר תראה) - http://flashman.rpc1.org/Firmware/PIONEER/A05/עיצה שלי, נסה לצרוב את הגירסה העדכנית והפרוצה האחרונה, מאחר והיא גם מכילה את קובץ ה Kernel, אולי זה יאפס אותו. אתה תמיד יכול לחזור אחורנית באמצעות ה DVRFLASH.רק קרא ותבין היטב את קבצי ה ReadMe.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר תודהחשבתי גם לנסות להחליף אותו עם הכונן השני כי הוא עכשיו מג'ומפר על SECONDARY SLAVEאתם חושבים שאולי זה קשור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.