פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש לי מחשב חדשכשהלכתי לישון השארתי אותו פועלקמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי...לאחר מכן פעל כרגיל...מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש 3 אפשרויות: 1.ניתן להגדיר "כיבוי" כעבור מס' שעות ב-windows 2.הפסקת חשמל 3.אמא שלך כיבתה אותו
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר איך בודקים את האופציה בביוס? (למרות שלא נראה לי סביר כי המחשב עבר ימים ברציפות)אולי משהו התחמם ונכבה?(לגבי אמא, סבתא, חברה, ווינדווס, הפסקת חשמל - בדקתי, זה לא זה)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לגביי האופציה בביוס שכחתי איך לבדוק..אופס : יכול להיות שהמעבד התחמם יותר מידיי והמחשב כיבה את עצמו....(אצלי אם המעבד מתחמם יותר מיידי המחשב עושה ריסטרט..)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הפסקת חשמל זה בהחלט לא יכול להיות כי אם המחשב דלוק ויש הפסקת חשמל אז יתכבה אבל מתי שהחשמל יחזור ידלק זה נקרא בביוס cpu shutdown temperture או משו דומהאתה בטוח שהוא היה בכלל מכובה ולא במצב המתנה?יש 4 אפשרויות:1.אמא שלך כיבתה אותו2.כיבה את עצמו בגלל טמפרטורה גבוהה של המעבד3.מקור חיצוני כיבה אותו... סרוק אם TDS תעדכן לפני הסריקה:http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=downloadותעשה process memory scan4.ספק כוח בעייתי
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים המחשב שלי גם עושה את זה לפעמים. נראה לי למחשב שלי יש אישיות והוא שונא אותי! מתי שאני לבד בבית הוא עובד טוב אבל מתי שבאים חברים\שאני במסיבת רשת הוא מתחיל לעשות בושות וכל מני שטויות. וכמובן מתי שהאימיול מוריד הוא מתנתק לי מהאינטרנט . אז עצה שלי תיהיה נחמד למחשב שלך ותעשה לו ניקוי spywares פעם בשבוע ואל תריץ עליו הרבה פריים ואם יש אפשרות תפנק אותו אם מזגן ואז הוא בתקווה יהיה נחמד אילך חזרה 8)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הפסקת חשמל זה בהחלט לא יכול להיות כי אם המחשב דלוק ויש הפסקת חשמל אז יתכבה אבל מתי שהחשמל יחזור ידלק לא נכון - תלוי בהגדרות ב BIOS. אפשר להגדיר שאחרי הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי.יכול להיות שהייתה הפסקת חשמל קצרה שאף אחד בבית לא הרגיש אותה, חוץ מהמחשב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.