פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש לי הרדיסק WD 10GB 2mbאני מחבר אותו למחשבהחלון של הבחירה 98\XPעולה אני בוחר XPאו 98וזה עושה ריסטמה הבעיההההה?......זה קרה פתאום.....ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי.......מה עושים?...........והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?....אני קונהמעבדלוח אםזיכרוןהרדיסקכרטיס מסךהאם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?......להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לא ממש הבנתי,זה הדיסק קשיח היחיד שמחובר או שיש עוד דיסק קשיח מחובר?אם זה רק ה10GB ויש בו כבר וינדוס מותקן זה פשוט לא יכול לעבוד ,כי הוינדוס נעול על חומרה אחרת שלא נמצאת במחשב שהעברת אליו תדיסק קשיחתפרמט אותו דרך ההתקנה של 2000/XP (וזה לא מחייב להתקין וינדוס מחדש) או שתשתמש בדיסקט אתחול של WIN98SE :http://www.biazzi.org/docs/boot98se.exe
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר זה של המחשב שלי..זה היה לי שקניתי אותוהכוונה על המחשב שאני כותב ממנו עכשיואניי נסה לחבר אותו ולפרמט אותו מ XP שיזהה אותו לפחות....או מדוס עם הדיסקט איתחול ובקשר להרכבת מחשב זה קל או קשה או מסובך?....
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים הרכבת מחשב זה מסובך בהתחלה וקל בסוף, לי לקח יומיים ימים עם 5 שעות לימוד כל יום בשביל להבין.בקשר להרד דיסק, כדאי שתעיף את אחת ממערכות ההפעלה (עדיף את הXP, הוא יותר כבד...)
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אם כל מה שאתה רוצה זה לפרמט את ההארד דיסק מה שאתה צריך לעשות זה לעלות עם דיסק התקנה של XP (לבחור בביוס שהוא יעשה בוט מסי די רום ולהכניס את הדיסק) ואז להגיע עד לשלב שהוא שואל איפה אתה רוצה להתקין. אז אתה אומר לו למחוק את המחיצה (Partition) מהארד דיסק של ה10 ג'יגה. עכשיו אין עליו יותר מידע, אתה יכול לעלות עם כל מערכת הפעלה ולפרמט אותו.עריכה: בעצם יש עליו את כל המידע, אבל המחשב לא יראה אותו לא ינסה לעשות מהדיסק הזה boot.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.