עבור לתוכן

לא נראה לכם שמגזימים עם הדרישות מערכת?!?!

Featured Replies

פורסם

וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת.

והדרישות מערכת הם מפלצתיות!

מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה!

אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי!

nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש!

תראו מזה איך הכל מתישן בשניות!

לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום!

לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה!

אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\

רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

פורסם

סלח לי... אבל לפני שנה אם היית אומר למישהו ג'יפורס... אז הא עדיין היה אומר לך -שמע זה כרטיס ישן....

פורסם
  • מחבר

חחח...טוב תאריך לשנה וחצי ;D

אני קניתי תמחשב שלי לפני שנה וחצי בערך

והוא היה עם הכרטיס העלוב הזה שבזמנו התלהבתי ממנו.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת ש-HL2 יהיה כ"כ כבד כי אפילו על המחשב האומלל שלי הוא פועל ברוב המקומות על יותר מ-60 FPS על רזולוציות די גבוהות.

בקשר לדום3, זה משחק שאמור לעשות מהפכה בתחום הגרפיקה מבחינה טכנולוגית בדיוק כמו שקווייק היה בזמנו ואז כל המשחקים התבססו על המנוע שלו ושל אנריל ולכן הוא כ"כ כבד.

בדיוק כמו שעד לפני כמה זמן ואפילו היום בודקים כרטיסים עם הבאנצ'מארק של קוויק למרות שכל כרטיס מקבל 400FPS ככה גם יהיה עם דום3.

בהתחלה המשחק לא ירוץ על שום מערכת נורמלית ועם הזמן המערכות ישתדרגו ויהיה בסדר :\

פורסם
  • מחבר

LaMeR

חתיכת הסבר יפה הבאת פה...

יש לי שאלה קטנה

geforce 4 mx 440

יפעיל את אחד המשחקים האלה?

פורסם

אני לא הייתי סומך על זה כי היום כבר יש משחקים שפשוט לא מוכנים לפעול עם הכרטיס הזה.

אם דום3 יפעל לך אז אני די בטוח שלא על יותר מחצי FPS ממש כמו מצגת POWER POINT.

בקשר ל-HL2 אני חושב שיפעל די שחיק כי לפי מה שראיתי המנוע SOURCE הזה הוא די קליל.

פורסם
  • מחבר

אז סבבה הלף לייף 2 זה בעיקר מה שאני רוצה...ודום 3 זה יהיה במחשב הבא... :'(

פורסם

לא נראה לך שהגזמת עם הכותרת?

תשנה אותה בבקשה שתהיה לכותרת יותר אינפורמטיבית!

פורסם

מה לא אינפורמטיבי בה? זה דיון על דרישות המערכת המוזגזמות וזה די ברור מהכותרת...

ומה אני אגיד לך? הטכנולוגיה מתקדמת... יש מערכון של זהו זה שהוא בא לקנות מחשב ועד שהוא יוצא מהחנות עוברים 4 דורות של מחשבים

פורסם

Good one...

אל תתיאש

אני אישית קניתי מחשב שחלקו מצויין עד היום וחלקו היה טוב אבל לא הכי טוב בזמנו..ועד היום הוא מחזיק לא רע ;)

פורסם

הכל מסתכם ב"רכשת מחשב חדש? ברגע שנחת אצלך בדירה, הוא כבר ישן".

תפסיקו לבכות כבר, הת'ראדים האלה טחנו ת'עצמם יותר מדי!

פורסם
  • מחבר

blatty boy

גם לי יש מחשב שמחזיק הרבה מאוד זמן ואני מדבר ממנו כרגע קניתי אותו לפני 5 שנים!!!

p3 600

חחח.....אבל הכל פועל בו טוב...כמובן של משחקים חדשים...

אבל למשל מקס פיין 2 פועל לי חלק

וכמובן ששידרגתי אותו.

פורסם

נו יופי

רוקפורד צודק. במקום להתבכיין, תהנו ממה שיש :P

פורסם

שמע, יש מן הסכם לא כתוב בין החברות: המשחקים והתוכנות מוציאים עוד דרישות מערכת סתם, מזה החברות חומרה מרוויחות, ורק אנחנו נדפקים עם מחשב שלא יכול לשים עליו אף משחק טוב! למה זה? כדי שנוציא הרבה כסף, כאילו דה!

מה לעשות ???

פורסם

הכל מסתכם ב"רכשת מחשב חדש? ברגע שנחת אצלך בדירה, הוא כבר ישן".

תפסיקו לבכות כבר, הת'ראדים האלה טחנו ת'עצמם יותר מדי!

צודק ביותר! תקף גם למכוניות חדשות, ברגע שאתה מקבל את המפתח המכונית כבר ישנה.

חוץ מזה נו באמת אי אפשר לבכות כל הזןמ, תחום המחשבים זהו התחום שבו הטכנולוגיה מתקדמת בצורה המהירה ביותר ובסופו של דבר רק אנחנו מרוויחים מכך, מה חשבתם שמחשב שנקנה לפני שנה יריץ את דום 3 במלוא הדרו? זאת טעות כי המתכנתים של דום 3 הרי כיוונו אותו לכך שהוא יעבוד בצורה הכי טובה על מעבד של 3.8, כרטיס מסך בעל 512 מ"ב של זכרון ו2 גיגה של זכרון פנימי, כמובן שעדין לא קיימות מערכות כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים