פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מדריך לפתיחת פורטים במודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR מדריך לפתיחת פורטים: עם מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR הגרסא המעודכנת אוקיי נתחיל: כנסו לפאנל של המודם למי שלא יודע ככה נכנסים: תרשמו את הכתובת אייפי של המחשב שלכם (לא של הספק) אם אתם רוצים לדעת איך בודקים אותו אז תעשו התחל-הפעלה- Cmd ואז אנטר ואז תרשמו Ipconfig ואז יעלה לך רשימה של 3 סוגי אייפי האייפי הראשון הוא של המחשב שלכם לדוגמא שלי זה 192.168.1.3 אז עכשיו נכנס לפאנל של המודם תפעילו את החלון של האקספלורר תרשמו 192.168.1.1 אתם תצטכרו שם משתמש וסיסמא אז הנה הם: שם משתמש: Admin סיסמא Bezeqwow עכשיו החלון הבא יעלה לכם: עכשיו בצד יהיה לכם רשום Firewall כנסו לשם עכשיו החלון הבא יעלה לכם: לחצו על policy based nat כמו שרשום בתמונה עכשיו יפתח לכם חלון ויהיה בו טבלה ו4 כפתורים מתחת Disable,add,delete,enable לחצו על Add ואז יפתח לכם החלון הבא: תמלאו את כל הפרטים כמו שרשום בתמונה עכשיו אתם תראו את הפורט שפתחתם בטבלה מתחת ל: Action id יהיה לכם מספר שהפורט קיבל תזכרו אותו בשביל הפעולה הבאה עכשיו לחצו על Firewall ויפתח לכם החלון הבא: תלכו לפי מה שכתוב בתמונה אחרי שלחצתם על Add קיבלתם את החלון הזה: תלכו לפי מה שכתוב בתמונה אחרי שלחצתם על Apply תלכו בצד ל Save&reboot ולחצו על הכפתור Save&reboot זהו סיימתם לפתוח את הפורט! -------------------------------------------------------------- עכשיו לכל אלו שעשו את זה בשביל לקבל HIGE ID באימיול שלהם אתם צריכים לבדוק באיזה פורט האימיול שלכם משתמש כנסו לאימיול למאפינים ואז למאפיני חיבור ושם יהיה לכם מספר פורט ולידו רשום Tcp אז זה הפורט שאתם צרירים לפתוח לפי המדריך הזה תהנו ותורידו מהאתר שיפט לינקים לאימיול,ביטורנט,וקאזה WWW.Shift.Co.IL סוף המדריך.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מה שלא הסברת,צריך להגדיר איפי קבועה בהגדרות TCP/IP של הכרטיס רשתבנוסף צריך להגדיר default gateway ל 192.168.1.1 קצת טעית בשם משתמש הוא admin לא Admin
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים תפרט יותר על הגירסה המעודקנת. לי יש את המודם B-FOCUS 270 ואני לא מצליח לעדכן את הגירסה.אתה מוכן להסביר את מעדכנים את הגירסה של הראווטר?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים תוריד תPDF זה המדריך מבית ECI,אולי זה יעזור לךwww.netguru.co.il/files/manuals/eci/new/Router270Heb.pdf
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים קודם כל מדריך ענקקקקק וגם ראיתי אותו בזמן היום קיבלתי את המודם ;Dעכשיו אפשר להפוך אותו לנתב בעזרת מה שכתבת פה ?עריכה: זה לא עובד לי ... כתבתי תאיפי שלי והוא כתב שאי אפשר למצוא את הדף יש לי את אותו דגם בול. יכול להיות בגלל שהמודם מחובר עם כרטיס רשת ?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אתה צריך להגדיר איפי בהגדרות TCP/IP של הכרטיס רשתולהגדיר תDEFAULT GATEWAY ל 192.168.1.1ואז לרשום http://192.168.1.1 בדפדפן
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים תגדיר ככה: ip address : 192.168.1.2 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 192.168.1.1
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא עובד |:::: אני צריך לעשות משהו מיוחד ? עשיתי מה שאמרת עם ה tcp\ip לא עזר :-X :-X :-X
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אתה בטוח שיש לך בכלל אותו דגם ? אולי יש לך של אותה חברה אבל דגם שונהיכול להיות שזה בגלל שהפירוול לא מוגדר טוב,נסה לכבות תפירוול ואז להכנסמה שאמרתי לך להגדיר זה ישירות מהמדריך של ECI ,לינק בעמוד הראשון של התראדגם לי יש 270PR וזה עובד
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים על המודם כתוב לי בידיוק מה שכתוב בכותרת. |: מה עושים ? אני חוזר וכותב המודם הוא מודם רשת אז זה משנה ? צריך לשדרג ? להתנתק מהאינטרנט?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים B-FOCUS 270PR אכן בשביל כרטיס רשת לא בשביל USBגם אצלי מחובר אם כרטיס רשת (הרי אין דרך אחרת לחבר אותו) ואני מצליח להכנס לתפריטים שלולא צריך לעדכן קושחהנסה להתנתק מהאינטרנט/להפעיל מחדשוכמו שכבר אמרתי אולי הפירוול מפריע אם לא מוגדר טוב,סגור תפירוול ואז תנסה
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים ניסיתי להתנתק ולהתחבר סגרתי ת firewall |: אולי משהו בהגדרות של ה tcpip לא נכונות ?צריך לעשות משהו לפני זה? אולי להעביר אותו מצב pro ? או משהו כי בכללי ה firewall לא עובד .. אני סתם רוצה לגשת לממשק ולראות מה יש שם
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים כנראה אני צריך לחזור על הלינק שהבאתי בעמוד הקודםhttp://www.netguru.co.il/files/manuals/eci/new/Router270Heb.pdfזה המדריך מבית ECI ההגדרות שאמרתי לך לסדר בדיוק כמו שרשום שם,וגם עובדות אצליתגיד יש לך לוח אם FIREWIRE? אם כן אז יש בחיבורי רשת דבר הנקרא 1394 connectionאם שם הגדרת אז לא פלא שלא הולך לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.