עבור לתוכן

המודם מפסיק להגיב והאינטרנט ממשיך להתנתק כל חמש דקות. צריך עם זה עזרה.

Featured Replies

פורסם

כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם.

יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות.

יש לי 4 יציאות USB:

2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB.

בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר ישירות את המודם לשקע בקיר. זה עבד למשך חודש וחצי, אבל אז שוב התחילה אותה הבעיה.

מה נשאר לי לעשות? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? זה מאוד מעצבן שכל חמש דקות מתנתק לי האינטרנט.

אני אומנם עוטבר לכבלים, אבל זה יקרה רק בעוד שבועיים. אז עד אז אני רוצה לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית.

פורסם

רק בשביל הספורט

אם המודם שלך מחובר לחשמל (אותו השקע ) עם המחשב+מסך+רמקולים+מדפסת+סורק+.................

תנסה לתת לו חשמל בנפרד, במודם של הכבלים (TERAYON) יש עם זה בעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב, בא אליי טכנאי כבלים אתמול להתקין לי את האינטרנט בכבלים אבל הייתה בעיה אז הוא יבוא ביום ראשון להתקין את הכל. אז אני עדיין תקוע עם האינטרנט ADSL (עוד לא התנתקתי מבזק, אולי ביום ראשון אני אעשה את זה). ואני עדיין סובל מהבעיה הזאת. אני לקחתי מבן דוד שלי מודם ALE 130, ויש עדיין את אותה הבעיה. המודם הזה דפוק, אבל בכל זאת הוא לא אמור לסבול מבעיה כזאת כמו שיש לי. אז הבעיה כולה היא לא במודם.

אחי, מה זאת אומרת? המודם בכלל לא מחובר לחשמל. הוא מחובר ליציאת USB ואז לקו הטלפון.

אתה מתכוון שני אתן לו חשמל בנפרד דרך הספק כוח? איזה הגדרות אני צריך לשנות בשביל לעשות את זה? תפרט יותר בבקשה

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי, כבר שלושה ימים התרד הזה פתוח ואף אחד לא עזר.

פורסם

אז ככה,כתבת הודעה בת'רד שלי עם הספק...היתה לי בעיה ממש אבל ממש דומה!!!!!

איך אני גיליתי שזה היה הספק : הרצתי דברים כבדים,שדורשים מהמחשב להיתאמץ קצת.

ואז ראיתי שהנורות של המודם (יש לי גם מודם כמו שלך דרך אגב..) דוהות...כאשר הוא מתאמץ (דורש יותר חשמל,והמודם לא מקבל..המנורות דוהות,עד שהוא יוצא מסינכרון...) אז הבנתי שזה הספק.

פורסם
  • מחבר

לי אבל זה קורה גם כשאני לא מרית כלום. רק דפדפן אקספלורר וזהו.

ד"א: לא יודע למה, אבל כבר שלוש שעות בערך התקלה לא קרתה שוב. אני מקווה שזה הסתדר לבד, ושזה ישאר כך עד יום ראשון (מתקין אינטרנט כבלים אז).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים