עבור לתוכן

בעיה עצבנית בעת התקנת 9600XT(היה מותקן AIW7200 לפניו)

Featured Replies

פורסם

הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי.

הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)...  :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ...

טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול ..

מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין  WDM ומסך כחול  ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר ....

ואז ניזכרתי ... רגע יש לי אנטיוירוס עובד ברקע ותוכנה להגנה מSPYWARE .... טוב ביטלתי עליה אוטומטית שלהן, התקנתי מחדש ו.... שוב WDM, שוב מסך כחול ....

ניסיתי לראות אם דרייברים שהגיעו עם כרטיס מסך עובדים ... הגיע עם גירסה 3.8 .... ניקיתי התקנתי ו... לא ייאמן, עובד ... אבל למה? ולא רק זה אלא שגם זיהה RAGE THEATER אבל יש סימן קריאה צהוב לידו... יעני לא עובד .... טוב, יופי, לפחות זה אומר שכעיקרון כרטיס בסדר.. לא?!

טוב, החלטתי לנסות 4.7 שוב, וכמובן מסך כחול...ניסיתי את ה-3.8 שהגיע עם הכרטיס שוב ... עובד....  :o

דיברתי עם עוד שני חברים מארה"ב שיש להם 9600XT, שלחתי תמונה עם ה-DEVICE MANAGER שלי שבו רואים את ה-RAGE THEATRE עם סימן קריאה צהוב לידו, אבל להם אין שום RAGE THEATRE ב-DEVICE MANAGER....

הם הציעו לנסות את הדרייברים של OMEGA... והם עובדים! מבוססי גירסה 4.7, מוזר מאד... הם אפילו זיהו שני רכיבים שהם לא מצאו להם דרייברים ולכן ניטרלתי אותם, לדעתי אלו הם שני ה-RAGE THEATRE הבעייתים כיוון שעכשיו הם בשום מקום....

ולשאלות:

1.) למישהו יש מושג מה קורה כאן? ההשערה שלי היא שיש שאריות של דרייברים מה-AIW הקודם שאני לא מצליח להיפטר מהם למרות הכל וזה מה שדופק לי את ההתקנה ושב-WIN2K חדש, נקי זה יעבוד טוב(אני מתכוון לנסות להתקין מחדש שתהיה לי סבלנות).. חושבים שאני צודק?

2.) האם ייתכן שהכרטיס פגום? איך אני מזהה אם יש על הכרטיס RAGE CHIP? ייתכן שיש 9600XT עם RAGE CHIP עליו?

3.) לדרייברים של OMEAG יש בעיות ידועות? איזושהי סיבה למה לא להישתמש בהם? או שססבה להישאר איתם והעיקר שעובד?

4.) יש רעיונות אחרים? אני בטוח שהיו לי עוד אבל ברח לי מהראש ...

ובבקשה לא לשאול למה לא הוספתי וקניתי כרטיס כזה או אחר ... זה לא הנושא

פורסם

למי יש כח לקרוא את כל זה ???

פורסם
  • מחבר

למי יש כח לקרוא את כל זה ???

אחי, אין בעיה! בשבילך במיוחד חתמתי חוזה עם רוני סופרסטאר, ואני אוציא גירסת AUDIO BOOK של הבעיה, בסדר???!!!  ::)

פורסם

adlanm, אנחנו לא צריכים הערות כאלו. אם אתה מנסה להעלות את מונה ההודעות שלך בצורה כזו אתה תראה שזה לא יעבוד.

DrizziTx, יש לך בכלל VIVO או AIW על הכרטיס הזה ?

אתה צריך אך ורק את הדרייבר נטו. אם הורדת את הדרייבר המלא (28 מגה בערך) תבחר בהתקנה מותאמת אישית ואל תתקין שום דבר חוץ מהדרייבר והקונטרול פאנל.

פורסם

יש תוכנות שמעיפות את כל הדריברים הישנים מהמחשב

תחפש במדור ההורדות של האתר ..

פורסם
  • מחבר

DrizziTx, יש לך בכלל VIVO או AIW על הכרטיס הזה ?

אתה צריך אך ורק את הדרייבר נטו. אם הורדת את הדרייבר המלא (28 מגה בערך) תבחר בהתקנה מותאמת אישית ואל תתקין שום דבר חוץ מהדרייבר והקונטרול פאנל.

זה כרטיס 9600XT של POWERCOLOR ולא אמור להיות עליו שום VIVO או AIW, וניסיתי את מה שאתה אומר ... כלום לא עזר :(

יש תוכנות שמעיפות את כל הדריברים הישנים מהמחשב

תחפש במדור ההורדות של האתר ..

כמו שאמרתי, עשיתי ...  :-\

יש למישהו עוד רעיונות? חושבים שהתקנה נקיה של חלונות תפתור הבעיה? יתכן שבגלל שהיה לי כרטיס עם AIW לפני ה9600XT הוא ממשיך לחפש מרכיבים של AIW ושמאיזושהי סיבה אני לא יכול להיפטר מהם?

פורסם

ככה זה מרגיש, כי לא אמור להיות לך Rage Theatre אם אין לך AIW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים