עבור לתוכן

סוג ספריי לצביעת CD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצבוע כונן CD.

1. איזה סוג ספריי צריך?

2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?

פורסם

1, כל ספריי רגיל שאפשר לקנות ב12 שקל.

2, כנראה שכן.

פורסם

שכבה אחת של צבע תספיק?

פורסם

שכבה אחת של צבע תספיק?

לי זה הספיק.. ;) (ספריי רגיל..)

פורסם

מספר שכבות דקיקות מאוד יביאו תוצאה עדיפה של תפיסת הצבע חזק יותר על הפלסטיק.

שכבה אחת או שהיא לא עבה מספיק כדיי לכסות את צבע הפלסטיק המקורי של הCD או שהיא עבה מידיי והיא דביקה.

פורסם

הכי חשוב בצביעה לדעתי מנסיון זה לרסס מרחוק ולא מקרוב כי האויר \ לחץ שאיתו יוצא הצבע

גורם למריחה מתי שמרססים מקרוב זה לדעתי הכי חשוב בצביעה כל השאר זה כבר תלוי במראה ואיך

שזה נראה לעין שלך

פורסם

יש עוד טיפ חשוב - כשמתחילים לצבוע מתחילים מהנקודה הקרובה וממשיכים לרחוקה, אולי בצביעת סידירום זה לא משנה כי הוא קטן, אבל נגיד בצביעת דלת המארז זה חשוב.

ועוד טיפ - אם אתה רוצה שהצביעה באמת תצא יפה ואתה רוצה להשקיע בזה קצת מעבר אז משייפים קודם כל הסידירום בעזרת נייר שיוף מים. בעזרת הנייר אתה יוצר משטח שטוח יותר ואז הצבע נראה טוב יותר. אם אתה מעוניין לצבוע בדרך הזאת את הסידירום אני מוכן לפרט על זה.

פורסם

פרט!

בבקשה... ;)

פורסם

אממ הוא כבר חצי הסביר...

לוקחים נייר שיוף מים בקשר למספרים אני לא כזה בקיא

מתחילים לשייף עד שנוצרת שכבה ישרה ושטוחה

לוקחים את הצבע הרצוי ומתחילים לרסס הכי חשוב זה לרסס ממרחק ולא להתקרב יותר מידי

למה הצבע יתעוות בגלל האויר שיוצא מהמיכל וזה יוצא אחרי זה ממש מגעיל אז לדעתי הכי חשוב

זה המרחק השיוף וכו' זה החלק הסיזיפי :P

פורסם

מתחילים בנייר שיוף מים 400, אני למשל צובעה את כל המארז והשתמשתי בהתחלה ב 320 במקום ב 400 , הנייר עולה 2 שקל לדף.

אחרי שמסימיים עם ה 400 עוברים ל 600 ואז ל 1000 . את הניר שיוף שמים בתוך מכשיר מיוחד לשיוף והוא עולה כ 10 שח.

אחרי שמסיימים עם השיוף עוברים לשכבת פריימר (צבע בסיסי) אחרי זה משיפים עם נייר שיוף 600 עוד קצת ואז עוברים לצבע הרצוי.

אם תעשה את הצביעה לפי השיטה הזו היא תצא איכותית יותר והצבע יהיה עמיד לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים