עבור לתוכן

קניתי כרטיס טלויזיה TV WONDER (פרטים עליו בהודעה) ויש לי בעית PAL - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום

רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו .

קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים)

הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC

ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר:

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0

אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים.

אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? אם כן המליצו לי עליה)

תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

היי

מה השאלה ששאלתי כל כך מסובכת??

פשוט אף אחד לא הגיב או ניסה לעזור , אולי מנהלי הפורום יוכלו לעזור ....

אני עדיין ממתין

תודה

פורסם

אני ל משל לא מבין בכרטיסי טלויזיה אז אני לא מגיב ויש עוד אנשים שלא מבינים ולא מגיבים אין מה לעשות פשוט תחכה :-\ ;)

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך ?

פורסם

פשוט מאוד

אל תשתמש בתוכנה של ATI

יש תוכנות יותר טובות לצפייה (כמו www.dscaler.org)

ויש תוכנות שטובות בהקלטה כמו WinDVR

פורסם

זה שאנשים לא הגיבו לך תוך כמה שעות זה לא סיבה להקפיץ, אם מישהו ראה ויודע הוא יגיב

נסה באמת תוכנות שונות, WINDVR היא אחת מהנוחות

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה.

ולמי ששאל :כרטיס המסך שלי הוא:

REDEON X800 PRO , חברת POWER COLOR

אבל כרטיס הטלויזיה שדיברתי עליו הוא מתוצרת ATI .

דרך אגב הכרטיס הוא VIVO , ודרכו אני כן מצליח לראות את הטלויזיה ולהקליט , וזאת עם התוכנה הרגילה של ATI .

אני אנסה להפעיל את כרטיס הטלויזיה עם תוכנות אחרות, אני מעדיף לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ולא דרך כרטיס המסך , וזאת מפני שבכרטיס הטלויזיה התמונה טובה

יותר מהתמונה של כרטיס המסך (מדובר ב VIVO ולא ב AIW ).

תודה

אשמח לשמוע הצעות נוספות.

פורסם

קנית אותו מארה"ב? כי לפי מה שאני חושב זאת הבעיה שלך פה קניתי כרטיס מארה"ב שעובד ב NTSC ולכן אינך יכול להשתמש בו פה בארץ מאחר ושיטת השידור בארץ היא כמובן כפי שאתה יודע PAL.

חשוב לציין שבניגוד לכרטיס המסך משולבי ה VIVO שהם לרוב תואמים לכל שיטות PAL\NTSC וכ"ד ואת זה כמובן אתה מגדיר בתוכנה בה אתה משתמש כגון התוכנה המקורית של ATI ה MULTIMEDIA CENTER אז בכרטיסי הטלויזה זה לא עובד ככה ועלכן כרטיס טלויזה שתקנה בארה"ב לא יעבוד לך פה בארץ ולהפך.

אם בכל זאת קנית אותו בארץ אתה מוזמן ראשית באמת לנסות להשתמש בתוכנה כמו InterVideo WinDVR שהיא אחלה ולראות אם לא תצליח דרכה להשתמש אז אולי פשוט תיגש עם הכרטיס והמחשב לחנות ממנה קנית את הכרטיס ושיבדקו או שבכל זאת לא התקנת משהו נכון על אף ניסיונך או שהכרטיס אינו תקין.

פורסם

לא מוכרים אותו בארץ אני לפחות לא ראיתי :-\

פורסם
  • מחבר

הכרטיס באמת ניקנה מארה"ב.

אבל נתתי לכם קישור של פירוט על הכרטיס , ואני אתן אותו שוב :

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0

בתחתית הדף יש את הפירוט ,

ועל פי הכתוב שם , לא צריכה להיות בעיה , גם עם PAL .

System requirements:TV signal from amplified antenna or cable. Versions available for

NTSC (North America, Japan and Latin America)

Universal PAL/Secam (Europe and International PAL/Secam countries)

Features vary from country to country and depending on the television standard.

תקראו ואם אתם מבינים אחרת , אז תעירו לי על כך.

הכרטיס הזה לא נימצא עדיין בארץ , בארה"ב הוא יצא רק לפני חודשים ספורים.

תודה

פורסם
  • מחבר

הבעיה ניפתרה.

אני מודה ל PT , התוכנה שהוא המליץ עליה - WINDVR , אכן פתרה את הבעיה , ואני מצליח על ידה , לדגום דרך כרטיס הטלויזיה .

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים