עבור לתוכן

איך אני משתף אינטרנט בין Mac ל Pc P3 ?

Featured Replies

פורסם

יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?)

אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם

ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?)

תודה :/ עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

פורסם

במידה ואתה צריך לקנות האב או סוויטצ' הייתי ממליץ לך לקנות כבר ראוטר וזהו ...המחיר לא בשמים 200-250 שקל ויש לזה מספר יתרונות שהחשוב בהם הוא הגנת פיירוול מובנת.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאפשר את המודם הנוכחי לשדרג לראוטר :/

פורסם

אפשר לשדרג כל אלקטל להיות מודם+נתב, וכך לחסוך עלות של ראוטר ולקנות Switch בלבד.

פורסם

האלקטל השחור שבזק מחלקת הוא

alcatel speedtouch home

אפשר לשדרג ל PRO, והוא יכול לשמש ככה כראוטר,

אפשר לשדרג גם ל510, אבל זה כולל כבר התקנת FIRMWARE ועוד דברים מסובכים יותר, שיכולים לגרום לבעיות אז לא מומלץ

פורסם

האלקטל השחור שבזק מחלקת

היא כבר לא מחלקת. לא מאז שהם גילו למה הוא מסוגל ולמה אנשים בארץ מסוגלים.

לא שזה בשמיים(גם אני עשיתי ככה) פשוט בזק היו נאיבים ועכשיו שהם רוצים גם למכור לנו ראוטרים זה פוגע קצת בעסקים

בקיצור אם יש לך את המודם הנ"ל לך על זה(כמובן רק אם אתה יודע מה אתה עושה) אם לא אז קנה ראוטר זה לא עולה כל כך הרבה

פורסם

היא לא מחלקת את האלקטל הישן, אבל זה ממש לא קשור ל"תגליות" של היכולות שלו או נאיביות או כל דבר אחר מהסוג הזה.

תאמין לי שבזק ידעו מההתחלה מה אפשר לעשות עם אלקטל, וחילקו אותו בכל זאת.

זה לא במקרה שאת כל המודמים שלהם שמתחברים לכרטיס רשת אפשר לשדרג לנתב. הם יודעים שהם מחלקים מודמים כאלה ואני די בטוח שהם מחפשים בדיוק אותם.

כעת בזק מוכרים כבר אלקטל חדש- 510, שמגיע ישירות מהמפעל בגרסה הזאת. זה לא האלקטל הישן ששודרג ל-510. זה אלקטל עם חומרה חדשה שמותאמת לגרסת התוכנה 510 שיושבת כבר עליו, לכן הוא לא מצריך שום עידכון פירמוויר או משהו כזה. מודם מצויין לכל הדעות, אין שום סכנה או בעיות איתו (הבעיות אכן היו כשניסו לשים את גרסת התוכנה של 510 על מודמי אלקטל הישנים Home/Pro). להפך, אומרים שהוא המודם הכי טוב שבזק הביאו עד כה. אני מתכוון להשיג אותו בכל מקרה.

האלקטל 510 הוא כבר הדור הרביעי של מודמים שבזק מביאים ואפשר לשדרג אותם לנתב.

אז אל תעשו מבזק מטומטמים. הם לא.

פורסם

באמת לא הבנתי למה בזק הביאו אלינו הביתה כמה מודמים של 510 (ניסוי של משהו עם כמה חיבורים)

אבל לא התלוננתי, וד"א לא צריך להפוך אותו לנתב, הוא מגיע ככה, למרות שאפשר לבטל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים